DERMAROLER: Vaš saveznik za lepotu i put do mladolikog izgleda, zdrave kože lica i ujednačenog tena!
Foto: Profimedia

promo

DERMAROLER: Vaš saveznik za lepotu i put do mladolikog izgleda, zdrave kože lica i ujednačenog tena!

Spisak njegovih benefita na kožu je vrlo dug

Objavljeno: 07:03h

Sigurno ste do sada sve isprobali kako biste uklonili bore i imali zdravu kožu lica i besprekoran ten. Postoji još jedna neverovatna i tražena stvar za negu lica, a to je DERMAROLER!Pogledajte OVDE kako vam sve može pomoći!

Dermaroler je valjak sa iglicama koji vam omogućava da kod kuće redovno radite tretman lica od kog će vaša koža biti mlađa, lepša i zategnutija. Iglice na njemu su toliko tanane da vas neće povrediti, a daće impulse koži da proizvodi kolagen. A vrlo dobro znamo da je on jedan od ključnih faktora za mladolik izgled kože.

Dermo roler
foto: Promo

Spisak njegovih benefita na kožu je vrlo dug:

  1. Povećava efikasnost kozmetičkih preparata
  2. Eliminiše ožiljke od akni
  3. Sužava pore
  4. Učvršćuje kožu
  5. Smanjuje bore
  6. Eliminiše tamne fleke
  7. Eliminiše hiperpigmentaciju
  8. Izglađuje duboke bore oko očiju i usana
  9. Vraća i ujednačava ton i teksturu kože
  10. Podmlađuje kožu

Iako je prethodna lista već dovoljno dugačka da shvatite koliko je koristan, to nije sve. Osim za kožu lica, dermaroler se koristi i za tretiranje kose. On poboljšava njenu strukturu, a na delovima glave gde je kosa opala, proredila se, dermaroler može podstaći obnovu i ponovni rast. Iz istog razloga njime se može tretirati i brada – radi poboljšanja njenog kvaliteta i gustine.

I to ponovo nije sve – dermaroler je nešto što se neretko koristi i za tretiranje celulita, s obzirom da podstiče cikulaciju, a da je celulit produkt upravo loše cirkulacije. Tretiranje strija dermarolerom takođe se pokazalo kao vrlo efikasno.

Iako su takozvani mikroneedling tretmani u salonima poprilično skupi, dermaroler koji vam jako dugo može trajati i kojim možete sami da se tretirate kod kuće uopšte nije skup. Naime, OVDE može da se poruči po i te kako pristupačnoj ceni koja je, pritom, sada dodatno snižena. A ako vam je lakše, možete i da pozovete na 011/6 888 999.

Dermo roler
foto: Promo

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.