OSTAVILA MUŽA I ZALJUBILA SE U IZMIŠLJENOG LIKA: Kada je shvatila na šta je bacila 10 hiljada dolara, bilo je KASNO
Amerikanka Mekejla, Foto: printscreen Youtube/ Catfished

INTERNET PREVARA

OSTAVILA MUŽA I ZALJUBILA SE U IZMIŠLJENOG LIKA: Kada je shvatila na šta je bacila 10 hiljada dolara, bilo je KASNO

Ona je (pre)veliki obožavalac serije Stranger Things, pa se pridružila forumu zaljubljenika u film i televiziju da upozna istomišljenike

Objavljeno:

Amerikanka pod imenom Mekejla, koja se na svom Jutjub kanalu predstavila kao umetnica i samohrana majka iz Kentakija, nedavno je postala žrtva onlajn prevare vredne 10.000 dolara.

Ona je (pre)veliki obožavalac serije Stranger Things, pa se pridružila forumu zaljubljenika u film i televiziju da upozna istomišljenike. U videu koji je objavila rekla je da je u jednom trenutku dobila poruku od korisnika po imenu DK MH koji je, kako kaže, tvrdio da je poznati glumac Dakre Montgomeri koji je igrao Bilija Hargrova u pomenutoj seriji.

Ona je rekla da se „Montgomeri“ žalio na ljubavne probleme.

– To je jedna stvar oko koje smo se zbližili, mesecima mi je pričao da ga partnerka kontroliše i da ne radi ono što želi, da je ona uvek tu i da ga nadzire. Saosećala sam sa njim jer je moj bivši muž bio takav – rekla je ona.

Posle godinu dana, momak koji se predstavljao kao poznati glumac pitao je Mekejlu da li želi da bude njegova devojka iako se nikada nisu lično sreli i dao joj ultimatum da bira između njega i njenog muža. Mekejla je na kraju napustila svog muža, a onda je onlajn prevarant zatražio novac.

Slala mu je poklon kartice, plaćene putem aplikacija i kriptovaluta u iznosu od 100 i 200 dolara. Zbir ovih iznosa je vremenom narastao na 10.000 dolara.

– Ako ste neko poput mene, ko se boji da bude ostavljen i voli da udovoljava ljudima, prevaranti poput ovog to znaju da iskoriste – rekla je Mekejla nakon što je shvatila šta se dešava.

Nakon njene priče, istražitelji su utvrdili da je reč o „romantičnom prevarantu“, osobi koja stupa u kontakt sa nekim kako bi ih učinila ranjivim i stekla finansijsku korist.

Bonus video:

02:54

INTERNET PREVARE: Vračare i magovi

(Espreso/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.