STRPAO DETE U KOFER I ODVEO GA, PA SE PRED POLICIJOM BIZARNO PRAVDAO: Kamere ga RAZOTKRILE, sve je SNIMLJENO
Foto: Facebook

JEZIVO

STRPAO DETE U KOFER I ODVEO GA, PA SE PRED POLICIJOM BIZARNO PRAVDAO: Kamere ga RAZOTKRILE, sve je SNIMLJENO

Osmogodišnja devojčica spašena je na Filipinima nakon što je kidnapovana na ulici i odvezena u koferu

Objavljeno:

Devojčica se vraćala kući u četvrtak oko podneva iz kupovine u prodavnici svoje tetke na ostrvu Cebu kada je uhvaćena i ugurana u crni kofer, rekla je policija.

Njena majka, Tajri Leni Rendal, podigla je uzbunu nekoliko sati kasnije kada se vratila kući i nije mogla da pronađe ćerku, navodi se u saopštenju.

Zatim je proverila bezbednosni video svoje stambene zgrade – i videla čoveka sa kapuljačom kako odvozi prtljag, saopštila je prodavnica.

Posle ogromne, mahnite potrage, policija je na kraju pronašla devojčicu u pansionu u blizini njene kuće u okrugu Bakilid u gradu Mandau, navodi se u biltenu Manila.

Zapanjujuće, bila je uglavnom nepovređena, osim manjih ogrebotina na rukama, stopalima i ustima od vezanja ljepljivom trakom.

Policajci su uhapsili 32-godišnjeg Godiflora Ramu, koji je više od godinu dana radio kao čuvar stana u kojem je živela devojčica sa porodicom.

Rama je navodno priznao kidnapovanje, ali je pokušao da opravda svoje postupke tvrdeći da je to uradio da bi naučio detetovu baku i dedu lekciju nakon svađe.

„Nadam se da će mi porodica oprostiti za ono što sam uradio“, rekao je osumnjičeni lokalnim novinarima, prenosi Dejli mejl, koji je identifikovao devojčicu kao Jin Nikole Iou.

„To sam uradio samo zato što su me optuživali da sam ukrao njihove stvari, poput njihovih torbi i vešalica“, dodao je.

Rama je rekao da nije zakopčao kofer do kraja kako bi devojčica mogla da diše unutra – i negirao je da ju je seksualno napao dok je bila njegova zarobljenica.

„Nahranio sam je i pustio da igra igrice“, rekao je navodno, tvrdeći da je nameravao da vrati dete njenoj porodici posle 6 sati.

Osmogodišnja devojčica koja je preživela otmicu ponovo se ujedinila sa svojom majkom, koja je zahvalila policiji što je brzo spasila njenu ćerku iz kandži kidnapera.

Bonus video: OTMICA AVIONA ZBOG KOJE SE TRESLA CELA SFRJ! Vukčević otkrio kako se odigralo: UPERIO MI JE PIŠTOLJ U GLAVU I REKAO POLAZI​​​​​​​

02:24

OTMICA AVIONA ZBOG KOJE SE TRESLA CELA SFRJ! Vukčević otkrio kako se odigralo: UPERIO MI JE PIŠTOLJ U GLAVU I REKAO POLAZI

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.