VLADIMIR 14 GODINA DEVOJKU DRŽAO KAO ROBA: Kidnapovao je, vezivao i tukao, a jedan detalj tera jezu u kosti
Otmica, Foto: Gina Kelly / Alamy / Alamy / Profimedia

užasno

VLADIMIR 14 GODINA DEVOJKU DRŽAO KAO ROBA: Kidnapovao je, vezivao i tukao, a jedan detalj tera jezu u kosti

Ekaterina je rekla je da ju je jednom Vladimir upoznao sa drugom devojkom

Objavljeno:

U Rusiji je priveden Vladimir (51) koji je osumnjičeni za otmicu devojke Ekatarine koja je bila zatvorena skoro 14 godina.

Devojka je kidnapovana sa 19 godina. Kako piše 74.RU, niko je nije tražio, pošto je živela u nefunkcionalnoj porodici i nije bilo nikoga da brine o njoj.

Kako prenosi telegram kanal Baza, Ekaterina je nakon što je pobegla iz kuće osumnjičenog rekla istražiteljima da je njen kidnaper ubio još jednu zarobljenu ženu, a majka zločinca joj je pomogla da pobegne.

Ekaterina je rekla je da ju je jednom Vladimir upoznao sa drugom devojkom, koju je predstavio kao svoju ženu. Istina, kasnije je priznao da je lagao. Kako kaže, Vladimir i devojka su se nekako sukobili jer je pokušala da pozove pomoć - a tokom toga muškarac ju je udario nekoliko puta, nakon čega je raskomadao i zakopao njene ostatke.

Prema rečima Ekaterine, Vladimir ju je skoro sve vreme držao u sobi. Često ju je udarao po glavi i to toliko da je zaboravila sve kontakt podatke o svojim rođacima i nije mogla da pozove sestru. Držao ju je vezanu za gredu i sa zalepljenom trakom preko usta. Kidnaper je puštao Ekaterinu samo za kućne poslove - devojka je pomagala njegovoj majci, čuvala je, čistila i kuvala.

Komšije nisu mogle da pretpostave šta se dešava - kuća je bila ograđena, a sam Vladimir je retko izlazio. Dakle, ako su nekoga videli, to je bio samo čovek ili njegova majka.

Katja je rekla da nije tražila pomoć i da se dugo plašila bekstva, jer ju je Vladimir uvek pratio nožem. Pored toga, setila se kako je završio njegov odnos sa njegovom navodnom „ženom“.

U poslednje vreme Vladimir je jako pio, često preteći da će ubiti ne samo nju već i svoju majku. U jednom trenutku, ženini živci nisu mogli više da izdrže i odlučila je da pozove hitnu pomoć za svog sina, a devojci je savetovano da pobegne, jer ne bi bilo druge šanse. Sada je devojka na slobodi i svedočiće protiv Vladimira.

Kuća u kojoj se sve dogodilo zapečaćena je od strane Istražnog odbora. Komšije su precizirale da su snage bezbednosti prethodnog dana radile u selu.

– Prema istrazi, u jesen 2009. godine u Čeljabinsku, osumnjičeni je, pod izgovorom da je pio alkohol, u privatnu kuću doveo lokalnog stanovnika, kojeg je do sada držao. Nakon pogoršanja psihičke bolesti, muškarac je prebačen u zdravstvenu ustanovu, a žena je mogla da napusti kuću u kojoj se nalazila - rekao je predstavnik Istražnog komiteta.

Prema rečima komšija, do juče kuća je izgledala kao nenaseljena.

- Zimi uopšte nisam video da neko hoda. U proleće sam par puta video kako je neka starica prošla. Nikada nije bilo upaljeno svetlo, nikada ranije nisam video ljude - rekao je jedan stanovnik sela.

02:24

OTMICA AVIONA ZBOG KOJE SE TRESLA CELA SFRJ! Vukčević otkrio kako se odigralo: UPERIO MI JE PIŠTOLJ U GLAVU I REKAO POLAZI

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.