OTKRIVENE MRAČNE TAJNE KLINTONOVIH: Gađanje pepeljarom, šamaranje, grebanje i krv na sve strane!
Foto: Fonet Fonetap

AGRESIVNA

OTKRIVENE MRAČNE TAJNE KLINTONOVIH: Gađanje pepeljarom, šamaranje, grebanje i krv na sve strane!

Tvrdi se da verbalno i fizičko nasilje Hilari nad Bilom, nije prestalo ni kada su naustili Belu kuću
Objavljeno: 17:26h

Tajni agent Ston, napisao je da je vide kako stoje stvari sa Klintonovima još na dan inauguracije 1993, kad je Bil obavestio suprugu da ona neće moći da preuzme kabinet zamenika predsednika. Ovaj događaj je, kako se navodi, opisan i u knjizi Garija Aldrića "Unlimited Access: An FBI Agent Inside the Clinton White House".

Hilari bi, napisao je Aldrić, bila izvan sebe kada bi tajni agent odbio da joj nosi prtljag, jer to nije bilo u opisu njegovog radnog mesta. Navodi se i da je pođednako zla i nasilna znala da bude i Klintonova ćerka Čelsi.

foto: Fonet Fonetap

Na vrhunci Levinski skandala, 1999. godine, Hilari je opet napala Bila, piše Ston i citirajući Andersona navodi: "U prošlosti, Hilari je bacala knjige i pepeljare na predsednika, s tim da je svaki put pogodila metu. Hilari ga je šamarala, i to dovoljno jako da bi ostajali vidljivi crveni tragovi".

Tvrdi se da verbalno i fizičko nasilje Hilari nad Bilom, nije prestalo ni kada su naustili Belu kuću, samo što se, kako se navodi, o tome mnogo manje pisalo.

foto: Fonet Fonetap

Bonus video:

KORAK DALJE U ODUŠEVLJENJU ZBOG POBEDE DONALDA TRAMPA: SRBI DONELI POBEDU

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp odneo je pobedu na izborima zahvaljujući trijumfu u državama Ohajo, Indijana, Mičigen, Njujork i Vinskonsin, koje su godinama važile za „snažna uporišta demokrata“ i gde su kandidati Demokratske stranke uvek odnosili presudne pobede u trci za glavnu fotelju u Beloj kući.

Mnogobrojni analitičari ocenjuju da je srpska dijaspora doprinela porazu Hilari Klinton u Ohaju, Indijani i Mičigenu gde je Klintonova unapred proglašena pobednikom.

(Espreso.co.rs / Izvor: blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.