OTKRIVENE MRAČNE TAJNE KLINTONOVIH: Gađanje pepeljarom, šamaranje, grebanje i krv na sve strane!
Foto: Fonet Fonetap

AGRESIVNA

OTKRIVENE MRAČNE TAJNE KLINTONOVIH: Gađanje pepeljarom, šamaranje, grebanje i krv na sve strane!

Tvrdi se da verbalno i fizičko nasilje Hilari nad Bilom, nije prestalo ni kada su naustili Belu kuću
Objavljeno: 17:26h

- Ja sam idiotkinja koja je izjavila da se posekao tokom brijanja, čak i pre nego sam ga videla. A zatim sam ga videla. Imao je veliku ogrebotinu, i bilo je očito da nije nastala od brijanja - prisetila se naknadno Di Di.

Jedan od policajaca, koji je svojevremeno čuvao Bila tvrdi da je video i gore stvari. Jednom se, ispričao je, Hilari probudila usred noći, i kad je videla da Bil nije kod kuće, nazvala je policajca i zahtevala da joj dovede supruga kući. Kada se Bil pojavio, stvar je toliko eskalirala da se čuo zvuk slomljenog stakla i lupanja vrata.

foto: Fonet Fonetap

- Kad je sve bilo gotovo, zaposleni su pronašli slomljeno staklo, tanjire i iščupana vrata s jednog kuhinjskog ormarića - napisao je kris Anderson u knjizi "American Evita: Hillary Clinton's Path to Power"

Anderson je napisao i da je Hilari znala da napadne muže i dok su bili u automobilu na službenom putu i tada bi, kada se navodi, šta god bi joj se našlo pod rukom, bacala na njega, ali kada bi stigli na mesto događaja, izlazili bi nasmejani i mahali okupljenima.

foto: Fonet Fonetap
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.