SAMO SE ONA ČEKALA, OGLASILA SE ZAHAROVA O VELIKOM INCIDENTU NA KRIMSKOM MOSTU: Zagrmela kao NIKADA, slušajte SAMO
Marija Zaharova, Foto: Profimedia

NIJE MOGLO BEZ NJE

SAMO SE ONA ČEKALA, OGLASILA SE ZAHAROVA O VELIKOM INCIDENTU NA KRIMSKOM MOSTU: Zagrmela kao NIKADA, slušajte SAMO

Ukrajinska vojno-obaveštajna služba saopštila je danas da će zbog štete na krimskom mostu Rusi imati problema sa logistikom

Objavljeno:

Moskva je danas optužila Ukrajinu da je uz pomoć Velike Britanije i SAD izvršila napad na most koji povezuje Rusiju i Krim, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

Portparolka Ministarstva Marija Zaharova izjavila je da se odluke u Ukrajini donose uz direktno učešće američke i britanske obaveštajne službe, prenosi TASS.

"Današnji napad na Krimski most izveo je režim u Kijevu. Ovaj režim je teroristički i ima sva obeležja međunarodne organizovane kriminalne grupe", rekla je Zaharova.

Marija Zaharova
Marija Zaharovafoto: Profimedia

Ukrajinska vojno-obaveštajna služba saopštila je danas da će zbog štete na krimskom mostu Rusi imati problema sa logistikom.

Portparol ukrajinske vojno-obaveštajne službe (GUR) Andrij Jusov izjavio je da je taj most "suvišna građevina" i da ta služba neće komentarisati jutrošnji incident na Krimskom mostu u kome su poginule dve osobe i povređeno dete.

Saobraćaj je obustavljen na glavnom mostu koji povezuje Krim i rusku oblast Krasnodar nakon incidenta, saopštili su jutros ruski zvaničnici.

Krimski most
Krimski mostfoto: Profimedia

Objavljeno je i to da je u incidentu jedan maloletnik povređen a da su njegovi roditelji poginuli.

Bonus video:

00:47

RAT U UKRAJINI BI BIO NIŠTA U ODNOSU NA SUKOB DVE VELIKE SILE?! Šutanovac: Nadam se da imaju pameti, Iscrpeli bi CELU planetu!

(Espreso/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.