OGLASILA SE MAJKA LEPE ANASTASIJE UBIJENE U GRČKOJ: Evo šta je imala da kaže o DEČKU svoje ćerke, sve je tu JASNO
Anastasija Rubinska, Foto: Printscreen/Instagram/anastazja_pati

VELIKA TRAGEDIJA

OGLASILA SE MAJKA LEPE ANASTASIJE UBIJENE U GRČKOJ: Evo šta je imala da kaže o DEČKU svoje ćerke, sve je tu JASNO

policija je uhapsila 32-godišnjeg muškarca iz Bangladeša, koji su smatra glavnim osumnjičenim u ovom slučaj

Objavljeno:

Majka Anastasije Rubinske, koja je ubijena na grčkom ostrvu Kos, oglasila se prvi put nakon stravične smrti svoje ćerke. Ona veruje da dečko njene ćerke nema nikakve veze sa njenom smrću i okrivila je policajce da su odugovlačili sa istragom.

Natalija Rubinska se pre nekoliko sati oglasila na poljskoj stranici na Fejsbuku i napisala zašto misli da je dečko njene ćerke, Majkl, nevin.

"Ja sam Anastasijina majka i mogu svakome da dokažem da njen dečko nema nikakve veze sa njenom smrću", napisala je ona na početku objave.

Ona je dodala zašto misli da je Majkl nevin, dok je odgovornost prebacila na policajce na ostrvu, koji su, kako je rekla, potcenili ovaj slučaj.

"Pozvao me je odmah nakon njenog nestanka i prijavio to policiji, poslao im je lokaciju na kojoj je njen telefon lociran. Tragao je celu noć, ali je policija potcenila tu činjenicu i rekla mu da to prijavi sledećeg jutra. Da su odmah reagovali, moja ćerka bi bila živa", napisala je majka žrtve.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/anastazja_pati

Ona je dodala da je Majkl slučaj prijavio ambasadi.

Majka i dečko ubijene Anastasije vratili su se u Poljsku zajedno nakon što je Majkl ponovo bio na razgovoru u policiji kako bi razjasnio poruke koje je razmenio sa devojkom kobne noći.

Da podsetimo, policija je uhapsila 32-godišnjeg muškarca iz Bangladeša, koji su smatra glavnim osumnjičenim u ovom slučaju.

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.