OGLASIO SE BRAT ANASTASIJE KOJA JE NAĐENA MRTVA U GRČKOJ: Otkrio DETALJE o sestri, izgovorio rečenicu KOJA LEDI KRV
Anastasija Rubinjska, Foto: Printscreen/Instagram/anastazja_pati

šokantan zločin

OGLASIO SE BRAT ANASTASIJE KOJA JE NAĐENA MRTVA U GRČKOJ: Otkrio DETALJE o sestri, izgovorio rečenicu KOJA LEDI KRV

Bila je sa svojim partnerom 13 godina

Objavljeno:

Brat radnice hotela koja je pronađena mrtva i umotana u čaršav želi "10 minuta" sa ubicom da ga "dokrajči". Anastasija Rubinjska (27), pronađena je zadavljena na ostrvu Kos nakon što je grčka policija tragala za njom nedelju dana, pre nego što je došla do mračnog otkrića.

Ova 27-godišnjakinja je navodno silovana i ubijena nakon što je nestala u ponedeljak, 12. juna, a njeno telo je pronađeno kilometar od kuće 32-godišnjeg muškarca iz Bangladeša. On je od tada uhapšen, a policija je potvrdila da je to telo Rubinjske, hotelske službenice koja je sa svojim dečkom Poljakom radila u turističkom gradu Marmariju.

Policija je takođe imenovala svog osumnjičenog, Salahudina S, koji se pojavio na sudu i negirao sve optužbe koje su mu iznete. Adrijan Rubinski, Anastasijin brat, od tada je rekao da će mu trebati samo "10 minuta" sa osumnjičenim jer bi želeo da se "sastane sa ovim čovekom" i "sam ga dokrajči", preneo je Dejli mejl.

Anastasija Patricija, Grčka, Poljska
foto: Smile of the Child/Χαμόγελο του Παιδιού

Rekao je: "Voleo bih deset minuta da se nađem sa ovim čovekom i da ga sam dokrajčim. Svakako mislim da nije slučajno. Ne mogu ništa drugo da kažem. Neka pravda bude. Ljudi koji su to uradili moraju biti kažnjeni kako zaslužuju. Nadam se da će njeno ubistvo biti upozorenje drugim devojkama kada budu u drugim zemljama da paze svoje sa kim se druže i budu opreznije."

"Bila je mlada žena koja je imala mnogo snova, volela je da putuje i sanjala je da postane model. Bila je sa svojim partnerom 13 godina. Putovali su zajedno, ali nisu razmišljali da se venčaju."

Poljski ministar pravde Zbignjev Ziobro je od tada potvrdio da je "naložio istragu" u slučaju, koji će biti predat Okružnom tužilaštvu u Vroclavu.

Dodao je: "Tužioci će odmah tražiti od grčkih istražitelja da pruže dokaze."

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.