"SAMO ZRELI MUŠKARCI MOGU DA ME ZADOVOLJE": Izgleda kao DEVOJČICA, a ima ODNOSE sa tipovima koji imaju 80 I KUSUR!
Viskonsin Tif, Foto: Printscreen Instagram/ wisconsin.tiff

Zvezda Onlyfans

"SAMO ZRELI MUŠKARCI MOGU DA ME ZADOVOLJE": Izgleda kao DEVOJČICA, a ima ODNOSE sa tipovima koji imaju 80 I KUSUR!

Viskonsin je glumica filmova za odrasle koja priznaje da uživa samo u intimnim odnosima sa muškarcima koji imaju 80 godina

Objavljeno:

Viskonsin Tif (35) izgleda kao devojčica i samo na Instagramu ima više od 75.000 pratilaca. Ona je i zvezda OnlyFans koja priznaje da je privlače mnogo stariji muškarci. Kako je objasnila, kad kaže stariji ne misli na one koji su 10, 20 godina stariji od nje, već na muškarce u poznim godinama, tačnije deke.

Viskonsin je glumica filmova za odrasle koja priznaje da uživa samo u intimnim odnosima sa muškarcima koji imaju 80 godina.

- Oduvek su me privlačili stariji. Imala sam intimne odnose sa čovekom kome se bližio 80. rođendan, kao i sa mnogim veteranima Vijetnamskog rata… - rekla je ona, prenosi Dejli star.

Kako tvrdi, da za njen sadržaj na platformi vlada veliko interesovanje zato što ima malo devojka koje su okrenute kreiranju ponude za starije muškarce.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

- Obožavaoci koji uživaju u mom sadržaju, a govorimo o mlađim ženama sa starijimmuškarcima, govore mi da ne mogu ponuditi dovoljno sadržaja kolika je potražnja. Jedna sam od retkih iz industrije koja ima konstantan uspon kad su u pitanju fanovi spremni da plate za ono što radim - dodala je Tifova.

(Espreso/Srećnarepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.