SLEPOG DEČKA (21) IZBACILI IZ TERETANE: Razlog će vas ŠOKIRATI, pa da li je ovo REALNO? (VIDEO)
Tobi Adison, Foto: Printscreen/Tik Tok/blindtobes

bruka i sramota

SLEPOG DEČKA (21) IZBACILI IZ TERETANE: Razlog će vas ŠOKIRATI, pa da li je ovo REALNO? (VIDEO)

Student psihologije i savetovanja nije uopšte nije shvatio da je on taj koji se nalazi na optuženičkoj klupi

Objavljeno:

Tobi Adison, 21-godišnji mladić iz Engleske, prisetio se pre neki dan na svom TikTok profilu ponižavajućeg trenutka koji mu se dogodio pre nekoliko godina.

A priča da je jadnik izbačen iz teretane uz optužbu da jezivo bulji u ženu. Što je bila apsurdna optužba pošto je on potpuno slep!

Addison je ispričao da je tog kobnog dana u miru vežbao sve dok nije čuo ženu da pita: „Da li ti se sviđa pogled?“

Student psihologije i savetovanja u početku nije shvatio da mu se dotična žena obraća i da je na optuženičkoj klupi, postalo mu je jasno kada mu je prišla.

„Pitala me je nešto poput: 'Zašto stalno buljiš u mene? Prestani. Nemoj biti tako jeziv'", ispričala je Addison, koju je žena nastavila da napada uprkos tome što je pokušavao da objasni da ne može da je vidi.

Rekla mu je da "ćuti" i otišla po upravnika teretane, koji ga je zamolio da napusti objekat.

„Tako je tužno što se neke žene osećaju neprijatno ili uznemireno u teretanama zbog malog procenta ljudi koji se neprimereno ponašaju“, nastavio je on i napomenuo da u potpunosti razume čemu su sve pripadnice lepšeg pola izložene.

Međutim, dodao je da mu je žao što žena nije imala više razumevanja.

@blindtobes Replying to @Just_an_average_joe Hopefully this clears up some questions you guys had on my poor gym experience #blindtok #blind #disabled #disabledtok #retinitispigmentosa #accessibility #fyp #visuallyimpaired #gym #gymtok #fitness #joeyswoll #awareness #bodybuilding @Joey Swoll ♬ Storytelling - Adriel

"Obično ne znam gde gledam osim ako sa nekim ne pričam. Tek tada pokušavam da držim glavu okrenutu u pravcu sagovornika", rekao je dečak koji redovno ide u teretane, a istovremeno pokušava da da postane dobar fudbaler među osobama sa invaliditetom.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.