NAJNOVIJI DETALJI ISTRAGE UBISTVA MLADE ANASTASIJE: Njen DEČKO priveden na razgovor nakon ANALIZE TELEFONA!
Anastasija Patricija, Foto: Smile of the Child/Χαμόγελο του Παιδιού

utvrđene sumnjive stvari

NAJNOVIJI DETALJI ISTRAGE UBISTVA MLADE ANASTASIJE: Njen DEČKO priveden na razgovor nakon ANALIZE TELEFONA!

Pregledom snimaka sigurnosnih kamera, identifikovan je muškarac iz Bangladeša koji je viđen kako se vozi s Anastasijom na motociklu

Objavljeno:

Grčka policija hitno je privela na razgovor i Mihaila (28), dečka ubijene Poljakinje Anastasije Rubinske (27), objavio je grčki portal "Prototema". Kako se navodi, detektivima je Mihail postao sumnjiv nakon analize mobilnog telefona tragično ubijene devojke.

"Analizom telefona utvrđene su brojne sumnjive stvari. Anastasija je sa glavnim osumnjičenim Bangladežaninom (32) otišla u njegov stan u 20:40 sati odakle je telefonirala svom dečku sat i po vremena kasnije. Ona je Mihailu rekla da misli da je u opasnosti i da mora da dođe po nju hitno", naveli su detektivi.

Oni su dodali da im je posebno sumnjivo to što Mihail nije odmah krenuo po devojku iako mu je ona ispričala u kom delu Kosa se nalazi.

"Dečko će morati da odgovori na brojna pitanja. Izrazito je čudno što nije odmah otišao da pomogne devojci iako je ona vapila za njegovom pomoći. Iako je privedeni Bangladežanin poslednja osoba koja je videla Anastasiju živu, Mihail je poslednji sa njom razgovarao", naglasili su upućeni u istragu.

Na tom tragu, detektivi sumnjaju i u mogućnost da je glavnoosumnjičeni Bangladežanin imao saučesnika.

Inače, otac ubijene Anastasije kazao je u ispovesti za poljske medije da je njegova ćerka bila kidnapovana, silovana i drogirana pre ubistva. On tvrdi da je njegova ćerka bila dobra devojka koja je verovala da je ceo svet takav i da se na osnovu toga često ponašala nepromišljeno.

Anastasija Rubinska
Anastasija Rubinskafoto: Društvene mreže

"Anastasija je bila lepa devojka. Pomislio sam da je odvedena u javnu kuću, ali kada sam čuo da je uhapšeni 32-godišnji muškarac iz Bangladeša izjavio da ju je ostavio samu nakon što su imali seksualne odnose, znao sam da se priča ne može dobro završiti", rekao je Andrej u intervjuu za poljski "Onet".

Prema Andrejevim tvrdnjama, veruje se da je Anastasija bila žrtva prevare koja je imala tragične posledice.

"Možda su joj momci sa kojima je pušila hašiš sipali nešto u piće. Kada je nazvala svog dečka, rekla je da će je vratiti kući, ali su je odveli na drugo mesto, najverovatnije prazan plac gde je silovana", rekao je Rubinski i dodao da policija nije reagovala na vreme kada je Anastasijin dečko prijavio njen nestanak.

Pregledom snimaka sigurnosnih kamera, identifikovan je muškarac iz Bangladeša koji je viđen kako se vozi s Anastasijom na motociklu.

"Mihal je bio uključen u potragu od početka, bio je na vezi sa grčkom policijom", kazao je Andrej. U međuvremenu su stigli rezultati obdukcije, koji su pokazali da je Anastasijina smrt bila nasilna. Kako se navodi u forenzičkom izveštaju, koji je prosleđen istražnim organima, smrt je nastala gušenjem, prenosi grčki portal Protema.

Bonus video:

05:09

RADOVANA U GRČKOJ TRAŽI I GINISOVA REKORDERKA Belić: Brod na koji se ukrcao jedan je od boljih, MALE SU ŠANSE DA JE PAO U MORE

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.