ŠTA OTKRIVAJU PORUKE KOJE JE ANASTASIJA SLALA DEČKU PRE NESTANKA? Jedan DETALJ je posebno BITAN, odvija se KLUPKO
Anastasija Rubinska, Foto: Printscreen/Instagram/anastazja_pati

MISTERIJA

ŠTA OTKRIVAJU PORUKE KOJE JE ANASTASIJA SLALA DEČKU PRE NESTANKA? Jedan DETALJ je posebno BITAN, odvija se KLUPKO

Anastasijin dečko, sa kim je pre oko mesec dana došla na grčko ostrvo kako bi radili u hotelu, ponovo je u ponedeljak popodne dao izjavu u policiji

Objavljeno:

Ključni dokaz u slučaju nestanka i ubistva Anastasije Rubinske (27) na ostrvu Kos je njen mobilni telefon, koji je u subotu u podne pronađen u napuštenoj zgradi. Ovaj slučaj potresa Grčku i njenu rodnu zemlju Poljsku, dok policija nastavlja da ispituje ljude, uključujući i njenog partnera Majkla kao i glavnog osumnjičenog muškarca iz Bangladeša.

Anastasijin dečko, sa kim je pre oko mesec dana došla na grčko ostrvo kako bi radili u hotelu, ponovo je u ponedeljak popodne dao izjavu u policiji.

Prema informacijama, Anastasija, koja je u ponedeljak uveče u 20:40 sati otišla u kuću osumnjičenog, navodno je oko 22 sata kontaktirala svog dečka i rekla mu gde se nalazi.

Element koji stvara senzaciju je otkriće da je Anastasija navodno rekla Majklu da se ne oseća prijatno jer je mislila da je u opasnosti i da je navodno pitala svog 28-godišnjeg dečka da je pokupi iz kuće osumnjičenog 32-godišnjaka iz Bangladeša.

Protothema piše da, uprkos očajničkom pozivu Anastasije, njen dečko nije se navodno odmah mobilisao iako su njih dvoje komunicirali SMS porukama koji je poslala nesrećna Anastasija.

Zbog toga su navodno istražitelji ponovo pozvali na razgovor njenog dečka. Iako je osumnjičeni Bangladešanin poslednja osoba koja ju je videla živu, njen dečko je poslednja osoba sa kojom je bila u kontaktu te noći.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/anastazja_pati

"Ne poznajemo osumnjičenog"

Grčki medij piše da je njen dečko pozvan opet u policiju kako bi odgovorio na pitanja o porukama koje su razmenili te noći. Telefoni Anastasije, njenog dečka i osumnjičenog za njen nestanak i ubistvo poslati su na analizu.

Analizom poziva i poruka na njegovom mobilnom telefonu, procenjeno je da je potrebno razjasniti sadržaj dijaloga koje je vodio sa Anastasijom neposredno pre nego što joj se izgubio trag. Ovaj 28-godišnjak je za Protothemu rekao da ni on ni Anastasija nisu poznavali uhapšenog 32-godišnjaka.

"Ne poznajemo muškarca iz Bangladeša, koji je uhapšen u ovom slučaju. Nije ni prijatelj niti je sa njenog posla", rekao je Majkl.

Grčka
foto: Smile of the Child/Χαμόγελο του Παιδιού

On je dodao da je u lošem psihičkom stanju i da je sa Anastasijinom majkom uradio sve da je pronađe i da se nadao da je živa.

U međuvremenu su rezultati obdukcije pokazali da je devojka, koja je pronađena mrtva u kesi i prekrivena granama, preminula od davljenja samo jedan kilometar od kuće osumnjičenog.

Vlasti nastavljaju istragu na tom području, kako bi pronašli dodatne dokaze koji će povezati slučaj. Ovaj 32-godišnjak, koji je uhapšen kao poslednja osoba koja je videla devojku, dobio je rok da se izvini u sredu.

(Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.