SLUČAJ KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Tinejdžer SILOVAO bebu, a njen OTAC mu se OVAKO OSVETIO!
Hapšenje / Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO!

SLUČAJ KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Tinejdžer SILOVAO bebu, a njen OTAC mu se OVAKO OSVETIO!

Otac je pobegao, a policija je dugo tragala za njim pre nego što ga je uhvatila

Objavljeno:

Tada četrnaestogodišnjak silovao je osmomesečnu bebu u jednom selu u Indiji 2014. godine, a sam slučaj i ono što je usledilo nakon njega i danas šokira javnost. Nakon što je policija utvrdila ko je počinio ovo gnusno delo, a suđenje tek počelo, besni otac odlučio je da mu sam presudi. Nije ga ubio. Učinio mi je nešto još gore.

Besni otac mučio je, a potom i odsekao obe ruke napadaču na svoju devojčicu.

Tek 2016. pred sud je izveden Rama Mandi. Nakon saslušanja na sudu, otac devojčice ponudio je tinejdžeru koji je povredio njegovu ćerku neku varijantu nagodbe, na šta je mladić pristao, a onda se otac ponudio da ga preveze kući svojim motociklom. Ipak, nije baš to imao na umu.

Kako je policija kasnije objavila, besni otac, odveo je tinejdžera do jednog kanala, gde ga je prvo vezao za drvo. Nakon toga, počeo je da ga bije i da ga seče žiletom, a potom mu je odsekao obe ruke iznad zglobova.

Mandiju su život spasili lokalni meštani koji su čuli povike i plač mladića vezanog za drvo. Prevezli su ga u bolnicu, a ruke koje je besan otac odsekao i ostavio pored tela, predali su lekarima.

Otac je pobegao, a policija je dugo tragala za njim pre nego što ga je uhvatila.

Bonus video:

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.