MAGACIN KUPIO ZA SAMO 50.000 DINARA: Pronašao u njemu PRAVO BOGATSTVO, a onda usledio ŠOK OBRT! (FOTO)
Storage Wars, Foto: Printscreen /Twitter/, @auctionguydan

NEVEROVATNO!

MAGACIN KUPIO ZA SAMO 50.000 DINARA: Pronašao u njemu PRAVO BOGATSTVO, a onda usledio ŠOK OBRT! (FOTO)

Obožavateljima ove emisije možda je poznat Den Dotson, jer je on na kraju bio tip koji je prodao naizgled bezazlenu jedinicu za skladištenje, za koju se ispostavilo da krije skriveno blago

Objavljeno:

Zamislite da kupite prostor za skladištenje - a da u njemu pronađete čitavo bogatstvo. Upravo to se desilo u epizodi emisije "Storage Wars" gde se određene jedinice za odlaganje stvari prodaju na aukciji, a sve što se u njima pronađe postaje vaše. Nekada budu prazne i novac ste "bacili", a nekada vam se ceo život promeni u nekoliko trenutaka.

Najveći dobitak u istoriji Storage Wars-a je na kraju pretvorilo običnu aukciju od 480 dolara u džekpot od 7,5 miliona dolara.

Ali došlo je do preokreta.

Običan magazin pun skrivenog blaga

Možete naići na razne stvari u emisijama kao što su "Storage Wars", a ponekad ljudi mogu da dođu do izvanrednih otkrića pukom srećom. Međutim, najzapamćeniji trenutak je bio u emisiji u kojoj se na kraju investicija od 480 dolara, tj. nešto više od 50 hiljada dinara, pretvorila u osvajanje 7,5 miliona dolara. što je više od 800 miliona dolara, nakon neverovatnog otkrića.

Obožavateljima ove emisije možda je poznat Den Dotson, jer je on na kraju bio tip koji je prodao naizgled bezazlenu jedinicu za skladištenje, za koju se ispostavilo da krije skriveno blago.

Međutim, srećni kupac nije uspeo da zadrži većinu ove količine novca nakon što su prethodni vlasnici jedinice čuli šta se dogodilo.

Oteli su kupcu novac

Dotson je objasnio da mu je prišla žena i rekla da je njen muž od njega kupio jedinicu u kojoj se nalazi sef nepoznatog sadržaja. Žena je rekla da su angažovali stručnjake da otvore sef i kada su konačno uspeli da ga otvore, otkrili su da se u sefu nalazi 7,5 miliona dolara u gotovini.

- Onda su dobili telefonski poziv, misteriozno, od advokata koji je zastupao ljude koji su izgubili novac i robu u jedinici. Ponudili su 600.000 dolara, onda su to udvostručili na 1,2 miliona dolara i dali nam.

- Pitanje je da li biste ga vratili, ili biste ga zadržali i da li biste trčali u brda, ili biste gledali preko ramena. Šta biste uradili?

Kako god, zaraditi 1,2 miliona dolara od skladišne jedinice koju ste kupili za skoro 500 dolara je vraški dobar posao.

Nažalost za fanove Storage Wars-a, ovaj dramatični događaj se dogodio na dan kada nije bilo snimanja, tako da kamere nisu bile u blizini da snime neverovatan trenutak. Ipak, bilo je mnogo novca u kojima su gledaoci mogli da uživaju zahvaljujući emisiji.

(Espreso/ŽenaBlic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.