SVEDOČENJE DEVOJČICE (3) BI MOGLO DA REŠI MISTERIJU NESTANKA MALENE KATE: Otkrila koga je VIDELA SA NJOM (FOTO)
Malena Kata, Foto: Printscreen/Facebook/Restaurantes Latinos Milano Italia

KLJUČNO

SVEDOČENJE DEVOJČICE (3) BI MOGLO DA REŠI MISTERIJU NESTANKA MALENE KATE: Otkrila koga je VIDELA SA NJOM (FOTO)

Uprkos tome što devojčice nema od subote, Katina porodica ne gubi nadi i pozvala je zajednicu da im se pridruži na protestu na kojem će tražiti njenu slobodu

Objavljeno:

Svedočenje trogodišnje devojčice moglo bi da bude ključno u rešavanju misterije koja okružuje nestanak male Kate u Firenci.

Devojčica je navodno rekla svom tati da je videla kako je Katu odveo neki muškarac, a ovaj detalj je odmah provukao pažnju istražitelja. Uprkos tome što je veoma mala, istražitelji su njene reči shvatili ozbiljno i proveli su seriju pretraga stanova u blizini hotela Astor, odakle je nestala Kata.

U ovoj fazi istrage, istražitelji ne mogu da isključe bilo koji trag, zbog čega je u svakom slučaju uzeto u obzir čak i svedočenje tako male devojčice.

Zbog toga je policija juče sprovela niz provera u bivšem hotelu i zgradi pored nje.

Tajni prolaz?

Sumnja se da bi između bivšeg hotela Astor i susednog kondominijuma mogao da postoji tajni prolaz koji su otmičari koristili da odvedu Katu a da ih niko ne vidi.

Policija istražuje i navode o reketu za iznajmljivanje unutar bivšeg hotela, uključujući grupe ljudi peruanskog i rumunskog porekla.

Uprkos tome što devojčice nema od subote, Katina porodica ne gubi nadi i pozvala je zajednicu da im se pridruži na protestu na kojem će tražiti njenu slobodu. Porodica veruje da je devojčica oteta, a majka je navodno rekla policiji na koga sumnja.

Svedočenje devojčice, koja je rekla da je videla kako Katu odvodi muškarac, poklapa se sa svedočenjem koje je poslednjih dana dala druga osoba. Reč je o supruzi čoveka peruanske nacionalnosti, koji je 27. maja pao sa drugog sprata nekadašnjeg hotela Astor jer ga je jurila banda sunarodnika.

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook/Restaurantes Latinos Milano Italia

U međuvremenu, Katin otac, Migel Anhel Čiklo Romero, pušten je iz zatvora kako bi mogao da bude blizak sa porodicom u ovom teškom trenutku. Otac je davao izjave novinarima, i naveo osvetu ili kaznu kao razlog nestanka njegove ćerke.

On je tvrdio da nema dugova niti problema sa bilo kim i izrazio uverenje da je Kata još uvek živa i da će se uskoro vratiti kući. Međutim, on je rekao da veruje da je kidnapovanje deteta bila dobro isplanirana akcija.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.