MALENA KATA (5) NESTALA PRE 5 DANA, OD TAD JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Pojavili se LECI sa 2 MISTERIOZNE REČI (FOTO)
Mala Kata, Foto: Printscreen/Facebook/Restaurantes Latinos Milano Italia

POLICIJA VERUJE DA JE OTETA

MALENA KATA (5) NESTALA PRE 5 DANA, OD TAD JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Pojavili se LECI sa 2 MISTERIOZNE REČI (FOTO)

Nakon Katinog nestanka, njena majka je pokušala da izvrši samoubistvo

Objavljeno:

Petogodišnja devojčica iz Firence nestala je u subotu, a u gradu su se pojavili leci sa dve misteriozne reči. Mnogi se pitaju da li su oni povezani sa slučajem nestanka.

Maloj Kati (5) se gubi svaki trag od subote, a policija veruje da je kidnapovana. Mediji pišu da su se u bloku u kojem je Kata živela sa majkom i bratom (7) pojavili leci, koje policija istražuje.

Na belom papiru fortama A3 piše "sto bene", što u prevodu znači "ja sam dobro", prenosi italijanski medij Virgilio Notie.

Sada se mnogi pitaju da li su ovi papiri povezani sa slučajem nestanka devojčice i možda otmičari žele da poruče da je mala Kata dobro.

Svedoci su rekli da je Katu u subotu popodne odveo muškarac, zbog čega se sumnja da je oteta. Katina porodica živi u bivšem hotelu, a u ovoj zgradi žive i drugi ljudi. Istražitelji sumnjaju da se vrlo blizu hotela nalazi neka vrsta "pećine" u kojoj su kidnaperi mogli da drže dete nekoliko sati, prenosi italijanska novinska agencija AGI.

Postoji još jedan trag koji vodi do Bolonje. Naime, devojčice je navodno primećena tamo u autobusu u subotu uveče. Navodno je bila u društvu žene, dodaju mediji.

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook/Restaurantes Latinos Milano Italia

Nakon Katinog nestanka, njena majka je pokušala da izvrši samoubistvo. Odvedena je u bolnicu i sada je u stabilnom stanju.

Navodno je rekla policiji da sumnja na osobu koja je mogla da otme njenu ćerku.

"Nemoguće je da se izgubila, neko ju je zgradbio i odveo. Rekla sam karabinjerima ko bi to mogao da bude", rekla je majka za Virgilio Notie.

Za sada porodica nije dobila nikakve zahteve za otkup. Međutim, istražitelji nisu isključili mogućnost da će se to tek desiti.

General karabinjera Gabriele Vitagliano u međuvremenu je rekao za AGI da majka takođe pretpostavlja da bi nesporazumi u kući mogli biti krivi za nestanak njene ćerke.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.