SLEDEĆI SADRŽAJ JE VRLO UZNEMIRUJUĆ: Masovna likvidacija pasa na ulicama se nastavlja! (VIDEO)
Psi, Foto: Espreso

užas

SLEDEĆI SADRŽAJ JE VRLO UZNEMIRUJUĆ: Masovna likvidacija pasa na ulicama se nastavlja! (VIDEO)

Velika pucnjava odigrala se 28.januara ove godine, i to usred bela dana, dok su volonteri hranili ulične pse

Objavljeno:

U novom napadu pobijeni su psi za koje su organizacije apelovale ranije da budu spaseni. Naoružani muškarci, među kojima i jedan dvanaestogodišnjak vratili su se na „mesto zločina“ i nemilosrdno upucali preostale životinje na gradilištu u Dohi, saznaje Kurir.

Naš kontakt iz Katar Enimal Reskju kaže za Kurir da nisu urodile plodom brojne prijave i da vlasti nisu uradile ništa povodom sve veće okrutnosti prema životinjama. Ova ubistva pasa dešavala su se i pre Svetskog kupa, a cilj je bio jasan: očistiti ulice od lutalica.

Velika pucnjava odigrala se 28.januara ove godine, i to usred bela dana, dok su volonteri hranili ulične pse. Iznenada se pojavila grupa ljudi koja je pred njima upucala pse, a na kraju i zapretila očevicima „da će se vratiti“.

I dok su se organizacije borile za pravdu za ubijene pse, stigao je još jedan poziv za pomoć, i to 1. februara ove godine, kada su dva haskija otrovana ispred jednog velikog tržnog centra u Dohi. I dok se u jednom delu grada odigravao fudbalski spektakl, u „paralelnom univerzumu Dohe“, dešavala su se masovna ubijanja životinja, tvrde iz Katar Enimal Reskjua za Kurir.

Više o ovom slučaju možete pročitati na Kurirovom portalu, gde možete pogledati i uznemirujuće fotografije ubijenih pasa.

Nije preporučljivo za mlađe i one sa slabim stomakom.

@kurir.rs Zaustavimo stradanje nedužnih životinja!!! Detaljnije o ovim nemilim događajima možete pročitati na Kurirovom portalu. #kurir #psi #kučići #životinje #ljubimci #život ♬ original sound - Kurir

Više pročitajte na Kurirovom portalu

LUKSUZNA PRESTONICA KRIJE JEZIVU TAJNU: Ubijaju ih nasred ulice pred svedocima - niko ne odgovara! (VRLO UZNEMIRUJUĆE)

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.