OVO JE MALA MIJA KOJU SU UBILI PORODIČNI ROTVAJLERI: Večera se u 1 sekundi pretvorila u NEZAPAMĆENI HOROR (FOTO)
Beba, Foto: Facebook/South Coast Spine Care

tragedija

OVO JE MALA MIJA KOJU SU UBILI PORODIČNI ROTVAJLERI: Večera se u 1 sekundi pretvorila u NEZAPAMĆENI HOROR (FOTO)

Prijatelji porodice male Mije Džejd Rajli otkrili su kako je beba spavala pored stola za kojem je bilo između šest i osam odraslih u kući njene bake

Objavljeno:

Opušteni porodični roštilj u mirnom obalskom gradu u Australiji pretvorio se u nezamislivi horor za mlade roditelje, kada su njihovu petonedeljnu bebu napala dva rotvajlera i usmrtila je.

Prijatelji porodice male Mije Džejd Rajli otkrili su kako je beba spavala pored stola za kojem je bilo između šest i osam odraslih u kući njene bake u Novom Južnom Velsu u subotu, kada je došlo do napada oko 22:40 sati.

Rekli su da su psi spavali oko tri metra od kolica kada su, bez ikakvog razloga, iznenada nasrnuli na novorođenče.

Porodica ubijene bebe
Porodica ubijene bebefoto: Facebook/South Coast Spine Care

Samo nekoliko dana ranije, Mijin tata Tom Rajli, koji radi kao kiropraktičar, objavio je na Fejsbuk stranici da planira da radi četiri dana nedeljno kako bi proveo više vremena sa porodicom, prenosi Daily mail.

On i njegova supruga Lani bili su uzbuđeni zbog rođena druge ćerke, što su i pokazivali na društvenim mrežama. Na fotografijama koje su poslednje objavili vidi se srećna porodica sa novim članom.

Tom je uz fotografije napisao da je Mija rođena 6. januara.

Beba
Bebafoto: Profimedia

Tom i Lani su u subotu skočili da odvoje pse od svoje devojčice dok su užasnuti gosti na večeri pokušavali da pomognu.

Uvili su krvavo dete i hitno je kolima odvezli u bolnicu. Nažalost, lekari nisu mogli da joj spasu život i umrla je od stravičnih povreda glave ubrzo nakon ponoći.

"Bila je ogromna količina krvi, bilo je užasno. Nije bilo nikakvog upozorenja. Samo su uživali u porodičnom roštilju sa komšijama kada su psi ničim izazvani napali bebu. Nije bilo druge dece, psi nisu trčali okolo niti ih je iko provocirao. Dogodilo se iznenada", rekao je porodični prijatelj za Daily Mail Australia.

Pas
Pasfoto: Profimedia

Rekao je da je njihova dvogodišnja ćerka često bila u blizina pasa otkako je rođena i da nikad nije bilo nikakvog incidenta.

Policija je u međuvremenu zaplenila dva rotvajlera, ali za sada nije poznato šta će biti sa njima.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.