UŽAS! CARINICI PRONAŠLI IZMUČENE PSE U KAVEZIMA: Od ovog prizora ćete ZAPLAKATI (FOTO)
Psi, Foto: Carina MUP Srbije

NEČOVEČNO

UŽAS! CARINICI PRONAŠLI IZMUČENE PSE U KAVEZIMA: Od ovog prizora ćete ZAPLAKATI (FOTO)

Uprava carine Srbije, otkrila je krijumčare više pasa na Preševu koji su izgladnjivani, bez papira, izmučeni i u jako lošem fizičkom stanju

Objavljeno:

Legenda, koja je više puta potvrđena, kaže da su psi čovekov najbolji prijatelj, a da li smo mi njihov? Pa, ponekad i ne baš. Na veliku žalost, sve češće smo svedoci zlostavljanja pasa, i sve većeg broja životinjama koji su na ulicama bez ikakve zaštite. Upravo takve pse, pojedinci pokušavaju da prokrijumčare i zarade na njima.

Uprava carine Srbije, otkrila je krijumčare više pasa na Preševu koji su izgladnjivani, bez papira, izmučeni i u jako lošem fizičkom stanju.

- Neki ih vole, a neki krijumčare i na njima zarađuju. Carinici su na Preševu spasili 19 rasnih lovačkih pasa kada su otkrili da zemlju treba da napuste, a da za njihov transport preko granice nema ni jednog jedinog potrebnog dokumenta...15 setera i 4 pointera su sada na sigurnom, predati su najbližoj veterinarskoj stanici koja će se pobrinuti da ponovo budu zbrinuti i srećni - objavila je carina Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.