TAJNI TELEFONSKI RAZGOVOR TRAMPA I ERDOGANA: Ako je ovo istina... (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP / Yasin Bulbul, Reuters / Brendan Mcdermid

šef bele kuće kompromitovan???

TAJNI TELEFONSKI RAZGOVOR TRAMPA I ERDOGANA: Ako je ovo istina... (FOTO) (VIDEO)

Turska očajnički traži od SAD izručenje imama Fetulaha Gulena, osumnjičenog za organizovanje propalog državnog udara, pa bi za to mogli da joj posluže i lični poslovni interesi šefa Bele kuće
Objavljeno: 18:17h

Kako piše Njuzvik, Turska je našla način kako da to okerene u svoju korist i da dovede novog predsednika SAD u dilemu povodom ovog slučaja.

foto: Fonet / AP

- Turska policija je uhapsila predstvanika komapanije Dogan 1. decembra u Ankari. U sledećem zvaničnom razgovoru sa turskim predesdnikom, Tramp je iskoristio priliku da predoči Erdoganu koliki je značaj te kompanije za njega. Otišao je toliko daleko da je naveo i imena nekih njenih zavničnika - objašnjava Medou.

Antiruske demnstracije održane su ispred zgrade generalnog konzulata Rusije u Istanbulu, zbog čega su povećane su mere bezbednosti.

- Prošle noći ispred Generalnog konzulata je održano nekoliko antiruskih akcija zbog situacije u Alepu. U vezi sa mogućim nastavkom demonstracija mere bezbednosti diplomatske misije su pojačane. Ispred Generalnog konzulata stalno dežuraju pojačani odredi policije i specijalne tehnike - rekao je portparol diplomatske misije Sergej Losjev.

I prethodne noći održani su protesti ispred zgrade ruske Ambasade u Ankari i Generalnog konzulata u Istanbulu.

(Sputnik)

Prema njenim rečima, Erdogan je uhapsio osnivača "Doğan Holding"-a i jednog zavničnika pod optužbom za učešće u državnom udaru, koji se dogodio prošlog leta.

Turska očajnički traži od SAD izručenje imama Fetulaha Gulena, osumnjičenog za organizovanje državnog udara, za koga je Obamina administracija rekla da ga neće izručiti.

- Ako hoćete da od američkih vlasti dobijite ono što želite, ono što biste mogli da uradite je da "udarite" na lične finansijske interese američkog predsednika - zaključuje Medou.

(Espreso.co.rs / Raw Story)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.