TAJNI TELEFONSKI RAZGOVOR TRAMPA I ERDOGANA: Ako je ovo istina... (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP / Yasin Bulbul, Reuters / Brendan Mcdermid

šef bele kuće kompromitovan???

TAJNI TELEFONSKI RAZGOVOR TRAMPA I ERDOGANA: Ako je ovo istina... (FOTO) (VIDEO)

Turska očajnički traži od SAD izručenje imama Fetulaha Gulena, osumnjičenog za organizovanje propalog državnog udara, pa bi za to mogli da joj posluže i lični poslovni interesi šefa Bele kuće
Objavljeno: 18:17h

Vrlo je moguće da je izabrani predsednik SAD Donald Tramp već kompromitovan od strane jednog inostranog lidera koji ima moć da ugrozi njegove prekomorske poslove kako bi stekao političku korist.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pozivajući se na pisanje magazina Njuzvik, novinarka MSNBC-a Rejčel Medou je navela da je novinar tog magazina Kurt Ajhenvald otkrio postojanje poslovnih veza između Trampa i članova porodice Dogan.

Oni su vlasnici komapanije "Doğan Holding" koja gradi kule bliznakinje u Turskoj koje će nosti Tampovo ime, a od kojih bi Tramp trebalo da zaradi milione dolara.

foto: Reuters / Kevin Lamarque

- Dan posle predsedničkih izbora, jedan od svetskih lidera koji je pozavao Trampa i razgovarao sa njim bio je predsednik Turske - objašenjava Medou.

- A jedan od zanimljivijih detalja iz tog razgovora je to što je Tramp, dok je primao čestitke od Erdogana, turskom predsedniku pomenuo ime direktora komapanije Dogan, ključnog čoveka zaduženog za veliku Trampovu investiciju u Istanbulu!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.