VELIKA ALBANIJA stvara se 2035. GODINE! PROCURELI DOKUMENTI CIA: Kosovski mediji likuju, kažu da će i NIŠ BITI NJIHOV!
Foto: Reuters/ecpc1.tumblr.com

Mašta ili realnost?

VELIKA ALBANIJA stvara se 2035. GODINE! PROCURELI DOKUMENTI CIA: Kosovski mediji likuju, kažu da će i NIŠ BITI NJIHOV!

U dokumentu CIA-e Albanija bi u narednih 20 godina trebalo toliko da se proširi da će obuhvatiti i teritorije Makedonije, Srbije i Grčke
Objavljeno:

Prema projektovanoj zamisli CIA spajanje teritorija na kojima živi albanski narod bi trebalo da dogodi 2035. godine i obuhvatiće ujedinjenje Albanije sa Kosovom i delovima Makedonije, Crne Gore, Srbije i Grčke. Analiza i dizajn mape napravljen je, navodno, na osnovu analize i posebnih studija sprovedenih kako od strane SAD, CIA, ali i ruske službe GRU. Takođe, projekcija mape zasniva se na važnim izvorima međunarodnih institucija koje se bave geostrateški studijama.

foto: ecpc1.tumblr.com

Prema istim istraživanjima Bosna i Hercegovina će prestati da postoji kao država, odnosno biće podeljena između Hrvatske i Srbije.

Promene granica neće zaobići ni zapadne zemlje - Škotska će proglasiti nezavisnost od Britanije, a moguće je da će joj se i Irska pridružiti. Baskija i Katalonija će proglasiti nezavisnost od Španije, ali i uzeti deo teritorije Francuske.

Ova zemlja će, prema tim projekcijama, izgubiti još teritorije zbog visoke koncentracije islamskih grupa, pa je čak moguće stvaranje zasebne države na jugu Francuske. Istorijska pokrajina iz francusko-nemačkih ratova, Lorena, pridružiće se Nemačkoj, dok je Flandrija podeliti, odvojiti od Belgije i pridružiti Holandiji.

(Espreso.co.rs / Infokosova.net)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.