VELIKA ALBANIJA stvara se 2035. GODINE! PROCURELI DOKUMENTI CIA: Kosovski mediji likuju, kažu da će i NIŠ BITI NJIHOV!
Foto: Reuters/ecpc1.tumblr.com

Mašta ili realnost?

VELIKA ALBANIJA stvara se 2035. GODINE! PROCURELI DOKUMENTI CIA: Kosovski mediji likuju, kažu da će i NIŠ BITI NJIHOV!

U dokumentu CIA-e Albanija bi u narednih 20 godina trebalo toliko da se proširi da će obuhvatiti i teritorije Makedonije, Srbije i Grčke
Objavljeno:

U vreme kada Albanci sanjaju o nacionalnom jedinstvu i povezivanju svih teritorija na kojima žive u jednu celinu pojavili su se dokumenti i mape CIA koje navode da će to postati stvarnost do 2035. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Iako u dobu globalizacije to izgleda gotovo neverovatno, izgleda da bi američka podrška, koju Albanija nesumnjivo ima, mogla da ubrza proces spajanja.

foto: Dado Đilas

Kosovski mediji to tumače potrebom da se reše "istorijske nepravde nad albanskim narodom" i da će, pre ili kasnije, to morati da reguliše u čitavom regionu Balkana. Mapa koju su stvorili stručnjaci iz CIA najavljuje drastične promene granica, ne samo u pogledu albanskih teritorija, već i evropskih koje su vekovima bili predmet rata. Nije poznato da li je objavljivanje ovih mapa relevantno i koliko odgovara trenutnim okolnostima između SAD i Rusije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.