Zabavljao se sa ženom u stanu u kom je ČETIRI GODINE čuvao LEŠ MRTVE MAJKE! (VIDEO)
Foto: YOUTUBE / MOVIECLIPS, GIPHY

ZAGREBAČKI PSIHO

Zabavljao se sa ženom u stanu u kom je ČETIRI GODINE čuvao LEŠ MRTVE MAJKE! (VIDEO)

Pošto nije imao novca za sahranu prekrio ju je čaršavom i tako ostavio mrtvu na krevetu. Da bi prikrio njenu smrt, zaključao je ulazna vrata te sobe sa spoljne strane i na vrata stavio orman i druge predmete!
Objavljeno: 15:32h

Šest meseci ranije Tibor je uređivao stan, dok je njegova mrtva majka bila u sobi.

- Bio sam na bolovanju pa sam čuo radnike kako lupaju čekićem, buše itd. Čak je u tom stanu živeo sa jednom ženom. Povremeno bi dolazio i odlazio s njom proteklih godina. Zamislite koja je to situacija bila kad u susednoj sobi imate telo mrtve majke, a žena vam dolazi u stan. Zastrašujuće! Kad smo videli mrtvozornika u četvrtak ujutro, sve nam je bilo jasno - rekao je Goran.

Za Tibora kaže da je bio ekstremno ljubazan, čak i do nivoa preterivanja, a da mu nikad nije palo na pamet da bi Tibor učinio nešto tako.

Inače, Tibor je od 2015. godine do danas bio predsednik udruženja za razvoj nezavisnog kulturnog i umetničkog izražavanja. Pre toga bio je generalni direktor preduzeća koje se bavi oplođivanjem domaćih životinja. Na poslovnoj društvenoj mreži navodi da je vlasnik firme koja se bavi medicinskim turizmom.

Tibor je istražiteljima rekao da se 2012. vratio sa izdržavanja kazne zatvora kad je u stanu zatekao majku. U septembru te godine je, rekao im je, majka slomila kuk, nakon čega je bila nepokretna i ostala je ležati u krevetu. Rekao im je i da se brinuo o nepokretnoj majci koja je u decembru 2012. preminula. Kako nije imao novca za sahranu, ispričao je, samo ju je mrtvu na krevetu prekrio belim čaršafom i tako ostavio. Da bi prikrio njenu smrt, zaključao je ulazna vrata te sobe sa spoljne strane i na njih stavio orman i druge predmete. Nastavio je da živi u drugim prostorijama stana do se mrtva majka nalazila u zaključanoj prostoriji.

Tibor Novak se tereti za krivično delo ostavljanja bliske osobe u teškom položaju, zbog čega mu pretikazna zatvora do tri godine. Osumnjičen je i za krivično delo povrede mira pokojnika, za šta mu preti kazna do dve godine zatvora. Treće krivično delo za koje je osumnjičen je falsifikovanje isprava, i za šta je zaprećena kazna do pet godina zatvora.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.