Zabavljao se sa ženom u stanu u kom je ČETIRI GODINE čuvao LEŠ MRTVE MAJKE! (VIDEO)
Foto: YOUTUBE / MOVIECLIPS, GIPHY

ZAGREBAČKI PSIHO

Zabavljao se sa ženom u stanu u kom je ČETIRI GODINE čuvao LEŠ MRTVE MAJKE! (VIDEO)

Pošto nije imao novca za sahranu prekrio ju je čaršavom i tako ostavio mrtvu na krevetu. Da bi prikrio njenu smrt, zaključao je ulazna vrata te sobe sa spoljne strane i na vrata stavio orman i druge predmete!
Objavljeno: 15:32h

Dani su prolazili, niko nije viđao ni staricu ni njenog sina, a onda ga je Estera slučajno srela na ulici. Kada ga pitala kako mu je majka, on joj je rekao:

- Koliko se sećam, tada mi je jako nervozno odgovorio: "Možete misliti kako sam kad nisam imao novca da platim sahranu za preminulu majku." - priča Estera. Stanari zgrade kažu da bi skupili novac za pogreb, ali im je sumnjivo što njen sin o tome nije hteo ni da čuje.

foto: Printscreen Youtube/24sata

- U međuvremenu smo saznali da je Elektrodistribucija u stanu gde je Adela živela isključila struju zbog neplaćanja računa. Kad je jednom prilikom greškom, sasvim slučajno, ubačen izvod od penzije u tuđi sandučić, saznali smo da se ona i dalje isplaćuje. Onda je komšinica koja je pokrenula celu priču išla u Dom zdravlja u kojem se vodio karton preminule Adele. Tamo su joj rekli da je njima poznato da se njen karton vodi i dalje. Potom je otišla u policiju, a tamo su joj rekli da ne mogu da učine ništa, odnosno da nestanak može prijaviti samo porodica. Tibor je sve to vreme dolazio i odlazio iz stana - kaže Goran Trninić.

Krajem prošle godine Goran Trninić je otišao da se raspita zašto se Adeli i dalje isplaćuje penzija.

- Poslao sam im upit i pitao prima li Adela i dalje penziju, i znaju li da je preminula. Dobio sam odgovor da se gospođa i dalje vodi kao živa! Tada je naša komšinica nekako došla do policijskog inspektora i ispričala celu priču, a on joj je rekao da će ispitati stvar, rekao je Goran.

foto: Printscreen Youtube/24sata

Tibor je preminulu majku držao u sobi. Na vrata je stavio komodu. Što se tiče smrada zbog raspadanja tela, komšije su osetili taj miris, ali se nisu previše obraćali pažnju. Protekle godine u proleće su se žalili jedan drugome da nešto smrdi, a jedan sused primetio je da lete muve po stepeništu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.