Zabavljao se sa ženom u stanu u kom je ČETIRI GODINE čuvao LEŠ MRTVE MAJKE! (VIDEO)
Foto: YOUTUBE / MOVIECLIPS, GIPHY

ZAGREBAČKI PSIHO

Zabavljao se sa ženom u stanu u kom je ČETIRI GODINE čuvao LEŠ MRTVE MAJKE! (VIDEO)

Pošto nije imao novca za sahranu prekrio ju je čaršavom i tako ostavio mrtvu na krevetu. Da bi prikrio njenu smrt, zaključao je ulazna vrata te sobe sa spoljne strane i na vrata stavio orman i druge predmete!
Objavljeno: 15:32h

Zagrebačka policija pronašla je u četvrtak, u jednom stanu u koji je ušla na poziv komšija, stravičan prizor - ostatke tela preminule Adele Novak! Njen sin Tibor (59) im je rekao da je umrla pre četiri godine, u 88. godini. Sin je sve to vreme povremeno navraćao u njen stan, dovodio je i prijatelje, a čak ga je prošle godine i renovirao!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Kad bismo povremeno sreli njenog sina, pitali bismo ga: "Šta je s mamom?", a on je odgovarao da je mama slomila kuk, da je bila u bolnici, i da nije dobro - priča komšija Goran Trninić (61), stanar zgrade u Ulici Ivana Broza. Njegova supruga kaže kako joj je sve bilo jako čudno, kada se sada seti svih susreta sa Tiborom.

foto: Printscreen Youtube/24sata

- Poslednji put Adelu smo videli pre četiri godine. Jedne godinu, kad sam dolazila sa posla i videla svetlo u stanu, pozvonila sam da vidim kako je njegova majka. Tibor je odškrinuo vrata. Kažem ja njemu: "Samo da pitam, kako je gospođa?" On je nervozno odgovorio: "Evo, ja se brinem koliko mogu. Znate, teško mi je."

- Ja njemu kažem: "Treba li kakva pomoć? Mi smo tu pa ćemo uskočiti ako treba nešto da se obavi i pomogne", na šta mi je on odgovorio: "Ne. Znate, to je moja dužnost, kao sina, da brinem o njoj." Zapravo mi je to i postalo sumnjivo. Pa zašto me nije pustio da je vidim? Ženu sam dugo poznavala i želela sam da joj pomognem, rekla je Estera Gobac Trninić (61).

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.