Madunić: Fuzul je trčao za mnom sa sjekirom! Policija: Fuzul nije imao sjekiru! Fuzul: Uvijek nosim sjekiru! (FOTO) (GIF)
Foto: Giphy

ludnica u dalmaciji

Madunić: Fuzul je trčao za mnom sa sjekirom! Policija: Fuzul nije imao sjekiru! Fuzul: Uvijek nosim sjekiru! (FOTO) (GIF)

- Da sam ga ja gađao, ne bi on meni pobjegao!, kaže Vlade Fuzul
Objavljeno: 17:05h

O svemu smo razgovarali i s prozvanim 73-godišnjim Vladom Fuzulom, kojeg je Madunić u rujnu prijavio policiji jer ga kamenjem pogodio u lice i prsa dok je na svojoj parceli kosio travu.

foto: Printscreen/Google Maps

- On je to izmislio da sam ga gađao. Da sam ga ja gađao, ne bi on meni pobjegao! govori nam Vlade Fuzul iznoseći svoju stranu priče.

- Madunić je u petak izrezao afalt, a u utorak je stavio kolce na cestu. Ja sam taj kolac izvadio i bacio. Ova je cesta asfaltirana prije dvadeset godina i takva je bila prije nego što je on kupio svoju parcelu. Ja tu ne živim, nego moj brat i kći, ali neću nikome dati da dira put. Branit ću ga životom! Ja sam takav po prirodi i spreman sam na najgore – odrješit je Fuzul.

Na pitanje je li istina da je imao sjekiru kad je došao jutros kod Madunića, kaže:

foto: Giphy

- Jesam, imao sam sjekiru, ali mu nisam prijetio. Uvijek nosim sjekiru kad nešto radim, a ja tu kod bratove kuće održavam okoliš. Nekada sam to radio i za Madunića, ali on se ponašao kao oni što su došli preko brda, koje smo prošlog rata otjerali...

U Općini Bibinje nismo uspjeli pronaći načelnika Bruna Bugariju, nego njegova zamjenika Šimu Sekulu, koji zna za problem s gospodinom Madunićem, ali se ipak ogradio da nije upućen u sve detalje.

- Taj put je postojao i prije nego što je gospodin Madunić kupio zemljište. Pokušali smo se s njim nekoliko puta dogovoriti, ali nismo uspjeli. Pitanje tog puta Općina rješava u skladu sa Zakonom o cestama, a o svim drugim detaljima morat ćete razgovarati s načelnikom koji je danas odsutan..."

(Espreso.co.rs / Zadarski)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.