Madunić: Fuzul je trčao za mnom sa sjekirom! Policija: Fuzul nije imao sjekiru! Fuzul: Uvijek nosim sjekiru! (FOTO) (GIF)
Foto: Giphy

ludnica u dalmaciji

Madunić: Fuzul je trčao za mnom sa sjekirom! Policija: Fuzul nije imao sjekiru! Fuzul: Uvijek nosim sjekiru! (FOTO) (GIF)

- Da sam ga ja gađao, ne bi on meni pobjegao!, kaže Vlade Fuzul
Objavljeno: 17:05h

Ko je imao sekiru, kome je ko pretio, da li je Fuzul mogao da pogodi Madunića... Komšijski sukob oko međe, koji je dogodio u dalmatinskom selu Bibinje, definitivno je gomila ludila sakupljenih u jedno ogromno ludilo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tekst prenosimo u celosti sa sajta Zadarski:

"Ljudi moji, što se ovo događa u ovoj našoj državi! Jutros su za mnom trčali sa sikirom! Moji susjedi! Ovdje je još policija! Molim vas dođite, dođite i pišite o ovome što mi se događa..., zavapio je preko telefona Grgur Madunić iz Bibinja.

Sjeli smo u auto i odmah se sjurili do punte Bibinja, na adresu Težački put 101. Uz rub ceste, ispred kamp-kućice u mladom masliniku, dočekala nas je hrpa kamenja i vidljivo uznemireni 64-godišnjak.

- Radnik i ja jutros smo krenuli uklanjati betonski zid koji se prije pola godine slomio i pao na moju parcelu. Zid je podigla Općina kako bi poduprla prometnicu. Radnik je krenuo vaditi betonske dijelove kad se iza mojih leđa odjednom stvorio susjed Vlade Fuzul sa sjekirom u rukama. Došao je i zaprijetio mi. Pobjegao sam na drugu stranu parcele, a radnik je nakon toga otišao. Pozvao sam policiju, a oni... Ne znam što da vam kažem... Ne znam više koliko sam puta zvao policiju, ali nitko ništa ne radi! Općina mi je uzela zemlju, a susjed mi prijeti, tjera me sa moga... Pa gdje to ima? Ja sam odgojen u civiliziranoj zemlji. Ako je to dopušteno u Hrvatskoj, ja ne znam više što da radim..., izjadao nam se u dahu gospodin Madunić, podrijetlom iz Ciste Provo, koji je zadnjih 47 godina proveo u Švedskoj. Zemljište od 1700 kvadrata na punti Bibinja kupio je 2002. godine s namjerom da tu podigne kuću, no kako ga često tu nije bilo, drugi su, veli, na njegovoj parceli radili što su htjeli.

foto: Printscreen/Google Maps

- Općina mi je uzurpirala 226 kvadrata zemljišta. Tuda danas prolazi ova asfaltirana cesta, jedina koja vodi do mog susjeda čiji me otac napada. Ja nisam protiv ceste, ali tražim da ono što su mi uzeli, da mi za to plate. Jutros sam htio označiti taj dio ceste koji meni pripada, ali se u tom trenutku stvorio Vlade Fuzul jer on misli da ja želim zatvoriti cestu. Ma neću ja nikome zatvoriti cestu, nisam ja divljak, nego tražim da se poštuje red i da se meni da moje - govori Grgur Madunić pokazujući nam tridesetak metara dugačak rez u asfaltu koji je napravio u prošli petak kako bi označio granicu svoje parcele, zbog čega su morali intervenirati komunalni redari i policija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.