SRAMNA ODLUKA SUDA U VUKOVARU: Huligan koji je RAZBIO ĆIRILIČNU TABLU je OSLOBOĐEN, evo na šta se VADIO
Mnogi su mi rekli da se mole za mene: Marijan Živković, Foto: Printscreen/youtube/newyorkpost/jeremic_vuk

(ne)očekivano

SRAMNA ODLUKA SUDA U VUKOVARU: Huligan koji je RAZBIO ĆIRILIČNU TABLU je OSLOBOĐEN, evo na šta se VADIO

Ja sam mali čovek, ali se nisam plašio ničega

Objavljeno:

Opštinsko državno tužilsštvo u Vukovaru odustalo je od daljeg postupka protiv Marijana Živkovića, Vukovarca i oca dvojice poginulih branitelja, kojem se sudilo zbog razbijanja ćirilične table na Policijskoj stanici u Vukovaru 2013. godine.

"Opštinsko državno tužilaštvo u Vukovaru pre održavanja rasprave koja je bila zakazana za 5.11., dostavilo je podnesak Opštinskom sudu u Vukovaru kojim se obustavlja postupak protiv Marijana Živkovića. Opštinsko državno tužilaštvo je postupak obustavilo nakon sprovedenog novog psihijatrijskog veštačenja u ponovljenom postupku. Ono je potvrdilo prvo veštačenje u ovom slučaju, da je Marijan Živković u vreme počinjenja dela bio neuračunljiv. Time je rasprava postala bespredmetna, a Marijan Živković je slobodan čovek", rekao je njegov advokat Emil Mitrovski koji dodaje da Živković tada ponesen emocijama i mase nije mogao upravljati svojim postupcima.

- Ja sam mali čovek, ali se nisam plašio ničega, a evo samo mogu plakati za mojim sinovima. Ali pravda je pobedila i dragi Bog to valjda vidi i gleda. A i narod. Mnogi su mi rekli da se mole za mene, i sam se molim. Samo to mogu reći, hvala Bogu, ima ga i pravda je pobedila - rekao je Marijan Živković.

BONUS VIDEO:

ZADOVOLJAN! Predsednik Vučić obilazi renovirane prostorije Palate pravde! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.