HODA POLUNAG SA SEKIROM I NAPADA MEŠTANE: Hrvatsko mesto teroriše KIROPRAKTIČAR, mir je samo kad je u zatvoru!
Ante teroriše selo, Foto: Provjereno / Nova TV

strašno

HODA POLUNAG SA SEKIROM I NAPADA MEŠTANE: Hrvatsko mesto teroriše KIROPRAKTIČAR, mir je samo kad je u zatvoru!

U poslednjem incidentu skočio je vozačici na automobil, pokazivao joj polni organ i udarao štapom po automobilu.

Objavljeno:

Ante Pavlović, samoprozvani kiropraktičar, široj javnosti je poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kojeg je više puta završio u zatvoru, a u novinari emisije Nove TV 'Provjereno' otkrivaju kako stanovnici Donjeg Dragonošca i dalje žive pod njegovim terorom dok ih svakodnevno snima i zastrašuje te hoda polugo sa sekirom u ruci.

U poslednjem incidentu skočio je vozačici na automobil, pokazivao joj polni organ i udarao štapom po automobilu. Tada je bio uhapšen i pušten. No nisu samo zbog tog incidenta meštani zvali 'Provjereno', već i zbog čoveka kojeg je samoprozvani doktor Ante odlučio da leči.

U kućici usred šume bez struje i vode živi čovek od otprilike 60 godina, a Ante tvrdi da se brine o njemu. Iako govori da mu čojek stalno beži, Ante ga je pronašao, pa opet pozvao 'Provjereno'. Pred kamerama mu je naređivao da se skine i rekao:

- Ti si se sakrio. Ja sam mislio da si umro. Dva dana i noći se nije hteo vraćat, mislio me zavarat. Ti misliš mene zaj****, dosetljivo đu***'.

foto: Provjereno / Nova TV

Od hladnoće proteklih zima čoveku su otpali nožni prsti, u lošem je stanju i treba pravog lekara, a u bolnicu nije otišao jer je odgovornost za lečenje preuzeo Ante:

- Kakvu bolnicu kad ja to radim? Ja to dezinfikovao hidrogenom i to sve.

Iako Ante tvrdi da mu pomaže, sve podseća na torturu nemoćnog čoveka:

- Sad će on ići na kupanje u jezero ako se meni prohte! Hoćeš ići sa mnom? Kaži hoću. - Ja ne znam plivat. - Pa idemo u plitko. Vidiš ti. Ja sam inteligentniji od tebe. Ja imam 4 fakulteta.

Meštani su očajni i u strahu, a nestaje im strpljenja i tolerancije. Jedino kada Ante završi pod nadzorom jest kada fizički nasrne na nekoga, a poslednji duži boravak u zatvoru zaradio je zlostavljajući dečaka od kojeg je tražio da pokaže polni organ i istukao ga bičem.

Sve je objavio i na svom YouTube kanalu, gde redovno objavljuje snimke komšija koji se gotovo 30 godina suočavaju s terorom i institucionalnim ignorisanjem koje ne rešava problem u korenu:

- Jer to godinama tako evo traje i tu je jedino mir kad je gospodin Pavlović u zatvoru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.