RAZBOJNIK NA MOPEDU NAPAO VLASNIKA POZNATOG RESTORANA! Pljačka koja je sve ZAPREPASTILA!
Rovinj/Ilustracija, Foto: Printscreen/Google streetview

užasno

RAZBOJNIK NA MOPEDU NAPAO VLASNIKA POZNATOG RESTORANA! Pljačka koja je sve ZAPREPASTILA!

Iako je policija objavila tek šture informacije, uskoro je procurela priča kako je, pod pretnjom oružja, opljačkan vlasnik poznatog rovinjskog restorana "Stella di Mare"

Objavljeno:

Vest o razbojništvu nad rovinjskim ugostiteljem šokirala je građane ovog turističkog bisera. Policija je obavestila da traga za nepoznatim počiniteljem, koji je 5. avgusta oko 0,30 sati u Dubrovačkoj ulici u Rovinju, prišao s leđa jednom rovinjskom ugostitelju (49), koji je bio na mopedu Kymco, pulske registarske oznake, te mu uz pretnju nepoznatim predmetom ukrao torbicu sa novcem, javlja Glas Istre.

Nakon što mu je ukrao torbicu, počinitelj ga je odgurnuo pri čemu je muškarac zajedno s motociklom pao na kolovoz. U ovom događaju niko nije povređen. Materijalna šteta se procenjuje na nekoliko desetina hiljada kuna, kaže policija, a neslužbeno se saznaje da je ugostitelj ostao bez 50-ak hiljada kuna.

Iako je policija objavila tek šture informacije, uskoro je procurela priča kako je, pod pretnjom oružja, opljačkan vlasnik poznatog rovinjskog restorana "Stella di Mare".

- Gospođo, šta da vam kažem? Pa recite mi vi kako biste se osećali i da li bi vas bilo strah da vam neko nepoznat uperi pištolj u glavu, opsuje mater i uzme novac, za Glas Istre govori otac opljačkanog ugostitelja koji zbog zadobijenogšoka u utorak nije došao na posao.

- Jednostavno, čovek ga je iza leđa zaskočio na kućnom pragu, negde oko petnaest do jedan noću. Uzviknuo je: "Daj mi torbicu, p…. ti materina! Brzo!", prepričava otac opljačkanog ugostitelja koji veruje da nije reč o slučajnoj, već dobro isplaniranoj pljački.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.