MAJIN SIN KOGA JE MONSTRUM UBIO 15 MINUTA RANIJE POSLAO JE OVU PORUKU: Novi detalji masakra u Zagrebu
Iz policije su otkrili da je zajedničko dete počinitelja i žrtve dvomesečna beba koja je nađena u kući, Foto: MAYA ROGI TOJAGIC-ĐAN / FACEBOOK

HOROR

MAJIN SIN KOGA JE MONSTRUM UBIO 15 MINUTA RANIJE POSLAO JE OVU PORUKU: Novi detalji masakra u Zagrebu

Među ubijenima je i dečak star 10 godina, za koga hrvatski mediji pišu da je Majin sin

Objavljeno:

Igor Nađ (36) koji je ubio šestoro ljudi među kojima i jednog dečaka, bio je veren sa jednom od svojih žrtava.

On je ubio Maju Tojagić sa kojom je bio veren, kao i njenu sestru Josipu i roditelje Dragomira i Filjku. Među ubijenima je i dečak star 10 godina, za koga hrvatski mediji pišu da je Majin sin.

Otkriven je i identitet šeste žrtve, u pitanju je Davor Paušak s kojim je Josipa bila u vezi. Prema objavama na društvenim mrežama Maja i Igor su bili vereni, ali njihove poslednje zajedničke fotografije objavljene su u januaru prošle godine.

Majin Fejsbuk profil pun je njihovih zajedničkih fotografija. Prve zajedničke fotografije sežu iz leta 2017. godine. Na nekim fotografijama Nađ je u društvu Majinog sina iz ranije veze, a prema pisanju hrvatskih medija, najverovatnije je upravo to dečak koga je Igor ubio.

Sajt "Index" je naveo i da je 10-godišnji dečak svega 15 minuta pre masakra školskom drugu slao poruke na "WhatsApp".

"Kad se vraćaš s mora, ja se dosađujem", napisao je nesrećni dečak sinoć u 21.16.

Iz policije su otkrili da je zajedničko dete počinitelja i žrtve dvomesečna beba koja je nađena u kući. Dodali su da ranije nije bilo pretnji počinitelja žrtvi.

- 2016. je evidentiran za prekršaj zbog kršenja reda i mira na Trešnjevci. Na mestu izvršenja samoubistva pronađeno je vatreno oružje kojim je samoubstvo izvršeno - rekli su iz policije.

Ubica je rođen u Vukovaru 1983. godine.

- Beba je u odgovarajućoj ustanovi. Ne možemo reći u kojoj. Nije bilo porodičnog nasilja ranije od strane počinitelja - dodali su iz policije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Vijesti/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.