TAKSISTA IGOR NAĐ JE ŠESTOSTRUKI UBICA: Otkriven identitet MONSTRUMA koji je pobio CELU PORODICU U ZAGREBU!
Ilustracija, Hrvatska policija, Foto: Profimedia

jezivo

TAKSISTA IGOR NAĐ JE ŠESTOSTRUKI UBICA: Otkriven identitet MONSTRUMA koji je pobio CELU PORODICU U ZAGREBU!

Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dete u četvrtak uveče u Ulici Radoslava Cimermana

Objavljeno:

Reporteri Jutarnjeg lista su bili na policijskom uviđaju u Brezovici na mestu gde je šesterostruki ubica počinio samoubistvo prilikom hapšenja.

Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice, a strašni zločin na Kajzerici počinio je Igor Nađ, taksista iz Zagreba.

Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dete u četvrtak uveče u Ulici Radoslava Cimermana.

Kako javlja RTL, ubijene su sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je najverovatnije bio Majin sin. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Beba koja je pronađena nepovređena na mestu zločina je dete ubice koji je, kako je navedeno, počinio samoubistvo, javlja Jutarnji.

Igor Nađ se nakon masakra dao u beg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto posle 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gde je prilikom hapšenja počinio samoubistvo. Zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potera, u koju su bile uključene brojne policijske snage.

Milan Bandić: 'Ovo je pojedinačni incident, grad je siguran'

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u petak ujutro rekao je da je incidenti poput onog koji se dogodio u četvrti Kajzerica bacio senku na sigurnost Zagreba, ali je uprkos tome grad ipak siguran.

-Ovo je pojedinačni incident, a šta se događa pod okriljem noći, gradonačelnik ne može da zna, rekao je Bandić. "U Gradu Zagrebu nema obrisa organizovanog nereda i terorističkih indicija. Sigurnost se u Zagrebu piše velikim slovima. Zagreb je jedina metropola gde u četiri sata ujutro možete da idete pešice. Ali da, ovo što se dogodilo baca senku i mrlju na sigurnost i otvorenost Zagreba."

Bonus video

(Espreso.co.rs/jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.