TRI ŽENE I DETE UBIO ISPRED KUĆE, A MUŠKARCE U KUĆI: Detalji krvavog pohoda MONSTRUMA IZ ZAGREBA!
Na mestu zločina, Foto: printscreen/youtube

masakr

TRI ŽENE I DETE UBIO ISPRED KUĆE, A MUŠKARCE U KUĆI: Detalji krvavog pohoda MONSTRUMA IZ ZAGREBA!

Na mestu višestrukog ubistva jutros još uvek traje uviđaj

Objavljeno:

U Novom Zagrebu u kući, u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica, se sinoć nešto pre 21:30 dogodilo šesterostruko ubistvo. Ubijeno je šest osoba. Preživela je samo sedmomesečna beba, koja nije povređena, saznalo se od policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dete. To je službena informacija policije, a ranije se govorilo o četvoro ubijene dece.

Na mestu višestrukog ubistva jutros još uvek traje uviđaj.

08:55 Policija će u 9:45 održati konferenciju za medije.

08:15 Uviđaj je još uvek u toku, ali otkrivene su neke nove pojedinosti. Tri žene i desetogodišnje dete ubijeni su ispred kuće, telo jednog muškarca pronađeno je u sobi, a drugog u hodniku kuće, javlja Jutarnji.

8:00 Neslužbeno se saznaje da je motiv šesterostrukog ubistva ljubomora. Jedna od žrtava navodno je ubicina bivša žena. Policija te informacije zasad nije potvrdila.

07:30 "U šoku smo, ovo je inače miran kraj", pričaju jutros stanovnici naselja u kojem se dogodio masakr za Dnevnik.hr.

"Navodno je dosao i s kalašnjikovim ih pobio. Ovo je prestrašno. Evo, tresem se otkad sam čula", rekla je uznemirena stanovnica Kajzerice.

"Vraćali smo se iz grada sinoć oko 23.30. Cela ulica bila je puna policije. Za ovakvo nešto čitaš da se događa po svetu, ali kod nas ne", kaže drugi sused.

Opisali su što se sinoć događalo. "Odjednom su svi nagrnuli, policija i hitna. Čuli su se pucnjevi, a trenutak pre nego što su počeli odjekivati čuli su se ženski krikovi", kazali su stanovnici Kajzerice.

07:00 Na mestu na kojem je počinjen masakr još uvek traje uviđaj.

06:30 U Novom Zagrebu u kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica se u četvrtak nešto pre 21:30 dogodilo šesterostruko ubistvo. Ubijeno je šest osoba. Preživela je samo sedmomesečna beba koja nije povređna saznalo se od policije. Među ubijenima su dva muškarca, tri žene te desetogodišnje dete. To je službena informacija policije, a ranije se govorilo o četvero ubijene dece.

Policija je dojavu dobila oko 21:30. Uskoro je velik deo Zagreba bio blokiran, a policajci s dugim cevima i pancerkama pretraživali su svaki automobil. Oko 1 sat ujutro pojavila se informacija da je ubica uhvaćen, no to je uskoro na konferenciji demantovala policija. Tada je rečeno da se potraga proširila na celu zemlju. Na kraju je ubica na području Brezovice počinio samoubistvo. Tokom jutra trebalo bi biti poznato više detalja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Indeks.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.