OVO JE MONSTRUOZNI ŠESTOSTRUKI MASOVNI UBICA IZ ZAGREBA! Ovako izgleda LICE ZLA
Ubica - Igor Nađ, Foto: Printscreen

otkriven identitet

OVO JE MONSTRUOZNI ŠESTOSTRUKI MASOVNI UBICA IZ ZAGREBA! Ovako izgleda LICE ZLA

Na nekim fotografijama Nađ je u društvu Majinog sina iz ranije veze, dečaka kojeg je sinoć ubio

Objavljeno:

U Novom Zagrebu, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, se sinoć nešto pre 21:30 dogodilo šesterostruko ubistvo. Ubijeno je šest osoba. Preživela je samo dvomesečna beba koja nije povređena, sazanlo se od policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dete. Ubica je prvo pobegao, ali je u 4 sata ujutru potvrđeno da je počinio samoubistvo.

Policija je danas na konferencije za medije otkrila detalje o ubici, ali i o žrtvama. Ubica je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina i zove se Igor Nađ. S jednom od žrtava imao je bebu koja je rođena krajem maja i koja u masakru nije ubijena.

Kako saznaje Index, ubijena je 34-godišnja Maja Rogi Tojagić-Đan s kojom je ubica bio u vezi i imao dvomesečnu bebu. Bili su vereni. Ubijeni su i njena sestra Josipa i 10-godišnji sin kao i njeni roditelji Dragomir i Filjke.

foto: printscreen

Majin Facebook profil pun je njihovih zajedničkih fotografija. Profil je delimično zatvoren pa se ne mogu videti komentari. No iz samih fotografija jasno je da su ubijena i ubica bili u vezi.

Prve zajedničke fotografije sežu iz leta 2017. godine pa se može pretpostaviti da su vezu počeli nedugo pre. Na nekim fotografijama Nađ je u društvu Majinog sina iz ranije veze, dečaka kojeg je sinoć ubio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/indeks.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.