ZORAN NA SVADBI OŠAMARIO ŽENU, ĆERKA MORALA SAMA DA IDE DO OLTARA! Veliki skandal upropastio svečani trenutak!
Nasilnik, Foto: Facebook

haos

ZORAN NA SVADBI OŠAMARIO ŽENU, ĆERKA MORALA SAMA DA IDE DO OLTARA! Veliki skandal upropastio svečani trenutak!

Oko 15 sati, prema nezvaničnim saznanjima, između Zorana i njegove supruge izbila je prvo svađa, a potom i fizički sukob

Objavljeno:

Predsednik Udruženja veterana 5. Gardijske brigade Sokolovi iz Vinkovaca i predsednik Hvidre Vinkovci, Zoran Marunček (56), u subotu oko 15 sati završio je u pritvoru Policijske uprave vukovarsko-srijemske, gde su ga odvezli na trežnjenje zbog porodičnog nasilja.

Tog dana je porodica Marunček slavila ćerkinu udaju. U kući Marunčekovih okupljali su se gosti. Oko 15 sati, prema nezvaničnim saznanjima, između Zorana i njegove supruge izbila je prvo svađa, a potom i fizički sukob. Kako navodi policija, koja je na događaj došla po pozivu treće osobe, Marunček je imao 1.7 promila alkohola u krvi i zbog toga što je pijan udario suprugu (52) odveli su ga u stanicu.

- Uhapšeni muškarac zadržan je u stanici do otrežnjenja, nakon čega će biti ispitan, a protiv njega će biti podneta prijava Opštinskom državnom tužilaštvu za nasilje u porodici - kratko su saopštili u policiji dodajući kako im nije poznato da li je supruga Marunček zatražila lekarsku pomoć nakon što ju je muž udario.

- A udarac je zapravo bio šamar zbog kojeg je uvređena supruga podigla veliku prašinu ne mareći za ćerkinu svadbenu proslavu - kažu prijatelji porodice.

Supružnici Marunček, prema nezvaničnim saznanjima, već godinama ne žive zajedno i gospođa Marunček tog dana je došla samo na ćerkino venčanje.

- Šokirani smo događajem jer Zoran apsolutno nikad nije ni agresivan ni nasilan. Totalno je suprotno. Znamo da ima nerešene odnose sa ženom, ali to je između njih. On nikad ni ne pije. Verojatno je kod ćerke na svadbi dao malo oduška, pa ga je previše uzelo. Uglavnom, strašno je što je zbog gluposti ćerka ostala bez očeve pratnje do oltara na svom venčanju i što joj otac na kraju uopšte nije bio na svečanoj večeri nego iza rešetaka u policiji.

Svi su svatovi bili ogorčeni jer je Zoran dobar otac, koji se i brinuo o deci - kažu Zoranovi saborci, od kojih su neki bili među svatovima.

U vinkovačkoj bolnici kažu kako tokom proteklog vikenda nisu imali nijednu intervenciju prema žrtvi porodičnog nasilja niti je takvu pomoć potražio iko u bolnici. Nakon što proanaliziraju prijavu policije u Opštinskom državnom tužilaštvu, odlučiće hoće li protiv Marunčeka pokrenuti krivični postupak ili će biti predan sudiji za prekršaje.

BONUS VIDEO: Ivica iz rata na Košarama ima uspomenu NATOPLJENU NJEGOVOM KRVLJU i pamti JAUKE

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.