OMOGUĆITE VAŠIM BUBREZIMA NORMALAN RAD: Sprečite dolazak do infekcija u urogenitalnom sistemu!
Ovo su jedni od najprirodnijih i najboljih suplemenata za jačanje organizam, Foto: Profimedia

Prirodno

OMOGUĆITE VAŠIM BUBREZIMA NORMALAN RAD: Sprečite dolazak do infekcija u urogenitalnom sistemu!

Najčešće kroz ishranu ne uspevamo da unesemo dovoljno hranljivih materija, pa je potrebno da to nadomestimo na neke druge načine 

Objavljeno: 28.04.2019. 16:00h
  • 2

Ćelije u našem organizmu obnavljaju se u kontinuitetu, zahvaljujući materijalima koje dobijaju iz hrane, vode i vazduha. U proseku se na dnevnom nivou obnovi od 50 do 70 milijardi ćelija. Ukoliko budemo uspešni u unosu određenih materija, učninićemo da naše novoformirane ćelije budu snažnije i zdravije.


Najčešće kroz ishranu ne uspevamo da unesemo dovoljno hranljivih materija, pa je potrebno da to nadomestimo na neke druge načine. To su obično dodaci za obnavljanje energije u ćelijama. Ukoliko mislite da je vašem organizmu potreban detoks ili dodatna količina vitamina, minerala i aminokiselina. Ili naprosto želite nešto što će u vašem organizmu da se bori protiv slobodnih radikala. Imate probleme s radom bubrega? Pažljivo pročitajte ono što vam donosimo u nastavku. Ovo su jedni od najprirodnijih i najboljih suplemenata za jačanje organizam.


Detox+ aktivira sistem za čišćenje organizma na ćelijskom nivou, što rezultira
eliminacijom toksina i poboljšanjem ćelijske aktivnosti. Njegov aktivni sastojak je mačija kandža (Uncaria tomentosa). Detox+ poboljšava detoksikacionu funkciju jetre i creva, pospešuje izbacivanje toksina, efikasno čisti organizam nakon tretmana sintetičkim medicinskim sredstvima Detox+ omogućava fino, neagresivno čišćenje organizma, bez iscrpljujućeg dejstva i poremećaja rada želuca. Proizvod normalizuje rad imunog sistema, obezbeđujući zaštitu organizma od nepovoljnih faktora okoline.

Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 3.255 rsd.

foto: Promo

Hromevital+ multikomponentni kompleks snabdeva organizam neophodnim
materijama kao što su aminokiseline vitamini i minerali, stimuliše energetske procese na ćelijskom nivou pomažući da se osećate puni snage i energije u toku celog dana. Proizvod povećava otpornost organizma na negativno delovanje okolne sredine. Možete da ga poručite OVDE po ceni od 3.255 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Hromevital+ otklanja tragove umora pojačava fizičke, radne i umne sposobnosti, daje podršku organizamu pri opterećenju i pomaže u periodu oporavka posle bolesti. Ovaj bioaktivni dodatak ishrani napaja telo energijom, koja dalje ispunjava svak čeliju, pomaže kod razdražljivosti, apatij i nedostatka energije.

Proizvod ne izaziva zavisnost


za razlik od sintetičkih prepara sličnog dejstva


 Ispunjava energijom svaku čeliju organizma


 Povećava umnu i fizičku radnu sposobnost


 Utiče na poboljšanje kognitivnih funkcija


 Ima vitalizirajuće dejstvo na organizam

 Normalizuje nivo šečera u krvi

foto: Promo

Nutrimax+ ima blagotvorno dejstvo na urogenitalni sistem.
Normalizuje rad urogenitalnog sistema. Ima diuretičko dejstvo.Nutrimax+ je kreiran je da smanji rizik od bolesti urogeni- talnog sistema i da
omogući normalan rad bubrega. Njegovo dejstvo na ćelijskom nivou pomaže u
rešavanju urogenitalnih problema.Izbalansirani kompleks biljnih komponenata
smanjuje rizik nastanka infekcija i upalnih procesa u urogenitalnom sistemu. Sprečava stvaranje peska i kamena u bubregu.

Normalizuje diurezu i ispoljava diuretičko dejstvo. Za razliku od sintetičkih preparata, biljne komponente proizvoda Nutrimax+ ne deluju agresivno: ne narušavaju balans životno važnih elektrolita, imaju efekat čuvanja kalijuma u organizmu. Može da bude vaš po ceni od samo 3.255 rsd . Poručite ga OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Antiox+ je snažan antioksdantni sistem jedinstvenog sastava, kreiran da se suprotstavi dejstvu slobodnih radikala na ćelijskom nivou.


Slobodni radikali, kao ostaci produkata metabolizma žive ćelije, veoma su nestabilni i lako stupaju u hemijske reakcije sa drugim supstancama. Oni napadaju prve stabilne molekule, izazivajući lančanu reakciju, koja rezultira oštećenjem ćelijskih membrana, DNK i drugih struktura ćelije, što na kraju dovodi do njenog uništenja. Štiteći svaku čeliju organizma od slobodnih radikala, Antiox+ pokreće antioksidantni mehanizam čelije, čime sprečava njeno oštećenje, kao i prevremeno starenje.


Bioaktivni dodatak ishrani obezbeđuje zaštitu delovanja negativnih faktora iz okolne sredine, kao što su zagađenost vazduha, radijacija, zračenje, UV zraci, kao i pogubno delovanje duvanskog dima. Otklanja stres i umor. Blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem, jača zidove krvnih sudova i kapilara.Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 3.255 rsd. 


Otklanja stres i umor , pomaže u borbi sa slobodnim radikalima, koji mogu da razore čelije našeg organizma, čime mogu dovesti ne samo do prevremenog starenja, več i do opasnih oboljenja.


 Štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala


 Sprečava procese preranog starenja ćelija


 Smanjuje negativna dejstva UVzraka i radijacije


 Omogućava regeneraciju ćelija

foto: Promo

 

foto: Promo

Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete OVDE.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media