K*RVO, K*RVETINO, UZELA SI MI MUŽA: Udovica Tatjana je na SAHRANI svog supruga napala jetrvu Ankicu! PUKLA BRUKA!
Na sahrani je došlo do svađe (ilustracija), Foto: Filip Plavčić

velika svađa

K*RVO, K*RVETINO, UZELA SI MI MUŽA: Udovica Tatjana je na SAHRANI svog supruga napala jetrvu Ankicu! PUKLA BRUKA!

O ovome bruji region

Objavljeno: 19:55h

Sahrana je proticala mirno, a onda je Tatjana (43) vrisnula na Ankicu, dobacila joj "ku*vo" i usledilo je skandal o kome priča region!

Sve se dešavalo na sahrani čoveka koji je izvršio samoubistvo, u okolini hrvatskog grada Križevci. Pokojnikova supruga Tatjana (43) u jednom trenutku napala je jetrvu Ankicu, odnosno ženu pokojnikovog brata.

- Ku*vo, ku*vetino! Uzela si mi muža - vrisnula je, prenose hrvatski mediji, Tatjana a potom i fizički nasrnula na Ankicu.

Udarila ju je, pišu mediji, u desno rame i to takvom silinom da je Ankica morala da ode u hitnu pomoć gde joj je ustanovljena povreda vrata i desnog ramena.

A razjarena Tatjana tog dana nije tu stala. Nakon što je kovčeg njenog supruga spušten u grob i okupljeni krenuli da unutra ubacuju grumenje zemlje, Tatjana je grumen uzela i - njime gađala Ankičinu majku.

- Video sam to svojim očima. Deca su mi se uplašila pa sam morao da ih sklonim da se ne istraumiraju. Svašta je rekla mojoj ženi - svedočio je Ankičin suprug.

Cela stvar dospela je do suda gde je Ankica izjavila da njena porodica sa Tatjaninim delom porodice već dugo ima loše odnose, i da se godinama čak nisu ni videli budući da Tatjana živi i radi u Nemačkoj.

- Na početku sahrane prvo me je napala Tatjanina majka, tvrdeći da sam ja kriva za pokojnikovu smrt. Potom, za vreme molitve, Tatjana je počela da me vređa, dobacuje mi da sam "ku*vetina" koja joj je uzela muža, a na kraju sahrane snažno me je udarila u desno rame nakon čega sam završila u bolnici - ispričala je Ankica

Tatjana se, prenose mediji, nije pojavila na sudu pa je ročište održano bez nje, a određena joj je kazna u iznosu od 100 evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Podravski.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.