DEČAK KOJI JE IZBO MAJKU NA ULICI BIO JE TIH I POVUČEN: Nakon stravičnog čina uradio je nešto još STRAŠNIJE
Policija je privela dečaka (14), Foto: Profimedia

horor u hrvatskoj

DEČAK KOJI JE IZBO MAJKU NA ULICI BIO JE TIH I POVUČEN: Nakon stravičnog čina uradio je nešto još STRAŠNIJE

Prema pisanju 24 sata, reč je o eskalaciji svađe, navodno oko školskih ocena

Objavljeno:

Miran, dobar, tih, povučen.

Tako opisuju Triljani 14-godišnjaka koji je u utorak poslepodne nožem izbo 47-godišnju majku, po glavi i vratu.

Sudija za omladinu je nakon ispitivanja, uz mere opreza, pustio na slobodu 14-godišnjeg dečaka. Dečak koji je ispitan uz prisustvo advokata na slobodi ne sme da se približava majci, a postupak protiv njega vodi se po Zakonu o sudovima za omladinu. Nakon završenog istraživanja, policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog ubistva u pokušaju. Predan je zatvorskom nadzorniku.

Majka je s teškim povredama primljena u splitski KBC. Ima posekotine po glavi i vratu, izgubila je dosta krvi, ali je stabilno.

– Komšinica je videla da žena leži na ulici, zvala je policiju i hitnu pomoć. Došla je najpre hitna i odvezla majku, a kada je došla policija zatekli su dečaka na ulici i odveli ga – pričaju Triljani, prenosi "Večernji".

Dečak je pregledan u splitskom KBC-u, a nakon toga je odveden na kriminalističku obradu. Dečakovi roditelji su razvedeni, a on živi s ocem i njegovom suprugom. Majka ga je dovezla pred očevu kuću i kada su izašli iz auta, napao ju je nožem.

"Večernji" nezvanično saznaje kako je policija pronašla nožić kojim je izbo majku.

- Utvrđeno je postojanje sumnje da je juče, 26. februara 2019. godine, oko 15:40 sati fizički napao 47-godišnjakinju i povredio je nožem. Prevezena je u splitsku bolnicu na pružanje lekarske pomoći, zadobila je teške telesne povrede i zadržana je na bolničkom lečenju - izvestili su iz PU Splitsko-dalmatinske.

Prema pisanju 24 sata, reč je o eskalaciji svađe, navodno oko školskih ocena. Dečak je počeo povlačiti majku za kosu, a 24 sata iz pouzdanih izvora saznaju kako je, nakon što je žena ostala da leži bez svesti, sin izvadio smartphone pa je snimao selfije i teško povređenu majku. Fotografije su pronađene u njegovom telefonu, a navodno ih je poslao nekolicini prijatelja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.