OVO JE OTAC KOJI JE BACIO DECU S PROZORA: Njegove kolege otkrile su UŽASNE stvari o njegovoj porodici...
Josip Rođak, Foto: Facebook printscreen

tragedija na pagu

OVO JE OTAC KOJI JE BACIO DECU S PROZORA: Njegove kolege otkrile su UŽASNE stvari o njegovoj porodici...

Hrvatski mediji navode da je reč o 54-godišnjem Josipu Rođaku

Objavljeno:

Otac koji je jutros bacio četvoro dece s prvog sprata kuće u Pagu, s visine od šest metara, pri čemu je dvoje dece teško povređeno, radio je u kampu u Šimunima kao noćni čuvar.

Hrvatski mediji navode da je reč o 54-godišnjem Josipu Rođaku koji je pre desetak godina doselio iz Virovitice. On je priveden i nalazi se u prostorijama policije.

Iz Kampa Šimuni potvrdili su informaciju, koju je prvi objavio Index, da je muškarac koji je bacio četvoro dece s prvog sprata njihov radnik.

- U ovom trenutku ne možemo niti želimo komentisati tragediju koja se dogodila na Pagu, istraga je u toku, sve je u rukama nadležnih državnih tela. Potvrđujemo da je spomenuti muškarac radnik Kampa Šimuni. Osuđujemo svaki oblik nasilja, a najviše nasilje koje se vrši nad najranjivijim skupinama - poručili su.

Index je u međuvremenu stupio u kontakt s jednim od bivših zaposlenih Kampa Šimuni, koji je tamo radio kao animator. Kako im je ispričao, reč je o muškarcu kojeg su zvali Joka.

- Njegova žena je dolazila u kamp na mini disco. Ona je ostavila decu nama, da se mi brinimo o njima, dok je ona išla piti u kafić - ispričao je za Index događaj od pre 5 godina.

- Deca su bila užasno prljava- dodao je.

Kako je ispričao za Index, zbog nedoličnog ponašanja, majci je bio zabranjen ulaz u kamp.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.