DIREKTAN SUDAR SA KAMIONOM KOJI JE VOZIO SRBIN, KOMBI JE BIO SMRSKAN: Strašni detalji pogibije Tomislava Hlevnjaka
Jeziva nesreća odnela je život policajca, Foto: MUP Hrvatske

tuga u hrvatskoj

DIREKTAN SUDAR SA KAMIONOM KOJI JE VOZIO SRBIN, KOMBI JE BIO SMRSKAN: Strašni detalji pogibije Tomislava Hlevnjaka

- Iz neutvrđenih razloga, policijski službenik prešao je MUP-ovim kombijem na stranu kamiona i došlo je do direktnog sudara - saopšteno je

Objavljeno:

Interventni policajac Tomislav Hlevnjak (32) iz Bilja poginuo je u sudaru kombi vozila MUP-a i kamiona u subotu oko 5.20 sati na putu između Zmajevca i Batine u Hrvatskoj. - Iz neutvrđenih razloga, policijski službenik prešao je MUP-ovim kombijem na stranu kamiona i došlo je do direktnog sudara. Naš kolega, koji je vozio, na mestu je preminuo, a drugi je policajac povređen i prevezen u KBC Osijek - javio je Darijo Premec, portparol PU osječko-baranjske, u kojoj je i Hlevnjak bio zaposlen. Kombi MUP-a doslovno je smrskan. Šta se točno dogodilo, znaće 42-godišnji policajac koji je povređen, a ispitan je odmah vozač kamiona.

Kamion slovenačkih registarskih oznala vozio je 40-godišnji državljanin Srbije. Nesreća se zbila na tzv. tenkovskoj cesti, koja je u to doba bila obavijena maglom. Policajci su taman završavali smenu, trebalo je još samo da ostave opremu i da odu kući.

- Izražavamo saučešće porodici poginulog policijskog službenika, iskreno nam je žao zbog gubitka mladog kolege - poručio je Premec. Poginuli policajac otac je jednogodišnje devojčice, a supruga mu je, navodno, ponovno trudna. Mlada porodica prošle je godine kupila kuću u Bilju.

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.