PACIJENTKINJA TVRDI DA JE ČUVENI ZAGREBAČKI LEKAR POKUŠAO DA JE SILUJE: Oglasila se i POLICIJA, evo šta KAŽU
Foto: andriy popov panterhermedia profimedia

UŽAS

PACIJENTKINJA TVRDI DA JE ČUVENI ZAGREBAČKI LEKAR POKUŠAO DA JE SILUJE: Oglasila se i POLICIJA, evo šta KAŽU

41-godišnja pacijentkinja iz okoline Zagreba obratila se policiji krajem prošle sedmice prijavivši da ju je ugledni i često veoma hvaljeni lekar pokušao silovati

Objavljeno:

Nad zagrebačkim lekarom M.R. (63), policija je ovih dana sprovela istragu i potom podnela tzv. poseban izveštaj nadležnom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je pokušao da siluje pacijentkinju koja je došla na pregled.

Prema informacijama "Jutarnjeg lista", 41-godišnja pacijentkinja iz okoline Zagreba obratila se policiji krajem prošle sedmice prijavivši da ju je ugledni i često veoma hvaljeni lekar pokušao silovati. Navela je, kako "Jutarnji" nezvanično saznaje, da je kobnog dana bila na privatnom tretmanu pregleda vena koji je odrađen u porodičnoj kući i da je pritom došlo s doktorove strane do, najblaže rečeno, neprimerenih poteza i dodira, a koji su krenuli od nogu na koje je bio inicijalni fokus.

S obzirom na navedeno, policija ju je odmah uputila na lekarski pregled.

Iz Policijske uprave zagrebačke su na upit "Jutarnjeg lista" odgovorili da je policija jedno od tela nadležnih za sprovođenje uviđaja koji su tajni, te da su po okončanju istrage redovnim putem obavestili tužilaštvo o postupanju u navedenom slučaju.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su dovršili kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom zbog sumnje u izvršenje krivičnog dela bludnih radnji na području Samobora, te je protiv istog podnet poseban izveštaj nadležnom državnom tužilaštvu redovnim putem", odgovorili su iz zagrebačke policije.

Ako u ovom slučaju na kraju dođe do podizanja optužnice, a potom i suđenja u nadležnom Opštinskom sudu, lekaru preti do tri godine zatvora.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.