ČASNA SESTRA U HRVATSKOJ ISPREPADALA UČENIKE: Nećete verovati šta im je rekla za JOGU, pa da li je OVO moguće?
Časna sestra, Foto: Profimedia

strašno!

ČASNA SESTRA U HRVATSKOJ ISPREPADALA UČENIKE: Nećete verovati šta im je rekla za JOGU, pa da li je OVO moguće?

Časna sestra u jednoj osnovnoj školi u Hrvatskoj isprepadala je učenike stavovima o jogi

Objavljeno:

Časna sestra koja predaje veronauku u jednoj osnovnoj školi u Hrvatskoj isprepadala je učenike svojim stavovima i porukama oko praktikovanja joge.

Naime, u sklopu svog časa predavala je o religijama, između ostalih i o hinduizmu i budizmu, pa je navodno spomenula kako pripadnici tih religija praktikuju jogu koja predstavlja "prizivanje đavola", piše Dubrovački dnevnik.

Njene izjave izazvale su strah dela učenika, posebno onih koji i sami idu na jogu ili čije majke idu. Nastala je rasprava u kojoj roditelji tvrde da su se deca prepala zbog hobija koji, prema toj časnoj sestri, "priziva đavola". Časna sestra je objašnjavala deci da će im se dogoditi nešto loše ako praktikuju jogu.

Roditelji su zatražili sastanak s direktorkom, a ceo postupak ispitivanja detalja je u toku. Deo roditelja tvrdi kako je časna sestra pitala decu idu li oni na jogu ili njihovi roditelji te je komentarisala kako hrišćani jogu ne bi smeli da praktikuju. Navodno je deci rekla da je ''jedna njena prijateljica išla na jogu te potom počinila samoubistvo''.

Jedna devojčica rekla je kako ide na jogu, a časna joj je navodno pojašnjavala da će joj se nešto loše dogoditi te je dodala kako sve hinduističke predmete u kući treba da spali. Ne da baci jer, kaže časna sestra, onda će iz tih predmeta izaći duh.

Bonus video:

03:07

RUSKA PRAVOSLAVNA CRKVA STAVILA SE U SLUŽBU IMPERIJALIZMA! Blagoje Pantelić: Nije to od juče, svrstali su se otvoreno i vulgarno

(Espreso/Dubrovački dnevnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.