"ČUO SAM URLIK ZA URLIKOM, MAJKA JE ULETELA U LEDENU VODU": Stravični detalji UTAPANJA dečaka (4) u Dravi
Drava, Foto: Profimedia

utopio se dečak u osijeku

"ČUO SAM URLIK ZA URLIKOM, MAJKA JE ULETELA U LEDENU VODU": Stravični detalji UTAPANJA dečaka (4) u Dravi

Majka je videla kako je reka izbacila telo deteta nakon čega je nestalo

Objavljeno:

U Osijeku se danas utopio četvorogodišnji dečak kada je tokom igre upao u Dravu.

On se igrao se na vodi i nestao. Stajao je na više međusobno povezanih trupaca koji se koriste za plovidbu po reci i u jednom trenutku upao u prostor između dve daske.

Njegova majka počela je vrištati i vikati. Videla je samo kako je reka dva puta izbacila maleno telo na površinu vode, nakon čega je dete nestalo.

Majčine prestravljene krike čuli su stanovnici iz obližnjih kuća i zgrada, a Vuk Ognjenović čistio je svoju terasu u blizini kada je shvatio da se događa nešto vrlo loše.

Drava
Dravafoto: Profimedia

"Čuo sam urlik za urlikom…Bili su jako glasni, gotovo neljudski, i nisu prestajali. Istrčao sam i naišao na ženu koja je bila u vodi gotovo do vrata. Od šoka je nesuvislo pričala", rekao je on.

Komšinica koja je isto čula urlike i dotrčala uspela je iz nje izvući da je reč o detetu od četiri godine. Mislio sam da sam tražio malenoga desetak minuta, ali rekli su mi kasnije da sam tragao za njim više od sata", prenosi Glas Slavonije.

Na mesto tragedije ubrzo su stigli policijski ronioci koji su satima pretraživali deo gde je nestao dečačić, a njegovo mrtvo telo pronašli su nedaleko od mesta nestanka.

Šta je prethodilo ovoj tragediji, utvrdiće policija uviđajem, a majka deteta vozilom Hitne pomoći prevezena je u Klinički bolnički centar Osijek.

Bonus video:

01:42

Kako izbeći tragediju na plivanju?

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.