HRVATSKI POLITIČAR PROGOVORIO O LJUBAVNIM JADIMA, CEO REGION MU SE VALJA OD SMEHA: Jedan detalj će vas RASPAMETITI
Ivan Pernar, Foto: Printscreen/Facebook/Ivan Pernar

samo da ne pere sudove

HRVATSKI POLITIČAR PROGOVORIO O LJUBAVNIM JADIMA, CEO REGION MU SE VALJA OD SMEHA: Jedan detalj će vas RASPAMETITI

Njegov status proširio se društvenim mrežama, uglavnom se smeju i muškarci i žene komentarišući da „nije lako biti Pernar“, međutim, neke je i isprovocirao da uđu u raspravu o rodnim ulogama

Objavljeno: 13:23h

Hrvatski mediji preneli su Facebook status bivšeg poslanika Ivana Pernara u kojem se požalio da već neko vreme ne može da pronađe ženu.

Kad pročitate šta vidi kao razlog, biće vam jasno zašto...

„Već neko vreme imam problem da nađem ženu, svaki put kad upoznam neku simpatičnu ženu, ili je levičarka, ili ako nije ima tu priču da i muško treba prati sudove.

Ja kad vidim da žena smatra da muško treba da pere sudove, smatram da jednostavno ne poštuje dovoljno muškarca. Uopšte nije stvar u pranju sudova, nije to meni neki problem (ionako ga trenutno sam perem), nego jednostavno mislim da je to stvar poštovanja nekakvog.

Radije ću biti sam nego sa ženom koja ne želi da pere sudove.

Inače, odnos s bivšom iz Karlovca je bio odličan sve do trenutka kad nisam uzeo sunđer u ruke, imam osećaj da je tada izgubila poštovanje i da je to bio početak našeg kraja.

Da mogu vratiti vreme u nazad, ne bi to sigurno napravio.

Dakako, neki spominju u komentarima da bi mašina trebala da pere sudove i to stoji, ali objašnjavam da je stvar principa to nekog. Mislim da ako žena stvarno voli nekog i da joj je stalo do nekog, da joj neće bit problem da stavi sudove u mašinu za pranje“, navodi Pernar.

Njegov status proširio se društvenim mrežama, uglavnom se smeju i muškarci i žene komentarišući da „nije lako biti Pernar“, međutim, neke je i isprovocirao da uđu u raspravu o rodnim ulogama.

Aktivistkinje uglavnom ne žele da pridaju pažnju ovom „ispadu“, ali poslanica Rada Borić koja se godinama bori za prava žena dala je komentar.

“Posve je jasno zašto Pernar ima ‘problem za naći ženu’, kako sam navodi. Ukoliko svoje razumijevanje odnosa između žena i muškaraca svodi na važnost pranja suđa, tj. da će žene time pokazati i dokazati (ili zaslužiti?) poštovanje, dok god misli da se poštovanje ogleda u sjaju tanjura ili izribanoj zdjeli ili isključivo ženinom spremanju suđa u suđericu, a ne npr. u uzajamnoj podršci, dijeljenju, uključujući i podjelu poslova u kući, teško da će naći ženu”, poručila je Borić, a prenosi Zagreb info.

Bonus video:

02:28

KOJA JE TAJNA ZA DUGOVEČAN BRAK? Verovali ili ne, jedna od bitnijih stavki je da naučimo DA SE SVAĐAMO S PARTNEROM! (VIDEO)

(Espreso/ Nova / Zagreb info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.