SPREMITE DEBELE NOVČANIKE AKO IDETE KOD KOMŠIJA NA MORE: Od cena na PRIMORJU glava boli - pivo čak 800 DINARA
Cene hrane i pića u Hrvatskoj, Foto: Profimedia

strašno

SPREMITE DEBELE NOVČANIKE AKO IDETE KOD KOMŠIJA NA MORE: Od cena na PRIMORJU glava boli - pivo čak 800 DINARA

Sada se na mreži "Redit" pojavio cenovnik sa svim cenama u jednom restoranu u Splitu

Objavljeno:

Turisti koji su u bili na moru ili se sada tamo nalaze, prenose svojim prijateljima i poznanicima kakvo je stanje sa cenama na primorju.

Mnogima su informacije koje dolaze upropastile euforiju koju imaju pred put, jer su cene basnoslovne.

Sada se na mreži "Redit" pojavio cenovnik sa svim cenama u jednom restoranu u Splitu. Negativni komentari su se samo nizali.

"Neka oni što više dignu cenu onda ja manje trošim. U Londonu u pubovima plaćali pivo po 4.5-5 funti dok ovde bilo oko 3 Eura (pre par godina). Potražio sam i našao i vidim da je pinta piva oko 7 funti sada, u 2023. Naravno da onda nije realan točeni 'Zlatni Pan' u Splitu za 7 Eura (800dinara)", napisao je jedan korisnik.

"Razmera prehrambene pljačke ove godine na svim poljima (pijace, restorani, prodavnice) u Hrvatskoj su mi tu negde s onim da se neko bogati na humanitarnoj pomoći. Ništa nije skočilo toliko kao hrana. I ne samo da su cene otii šle gore, nego su još smanjili ambalažu/porciju i pao je kvalitet", napisao je drugi.

"Često kad biramo neko mesto gde da odemo na izlet, preletim po restoranima na internetu i pogledam šta koji za koliko para nudi. U kontinentalnom delu za 90% traženih restorana nadem cenovnik. Na moru online cenovnik skrivaju ko zmija noge", "Pa se čude šta je slaba sezona, dabogda nijedan turista više nikad nedošao", stoji na Reditu.

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.