MIROSLAV JE PRONAĐEN U PEĆINI S NOŽEM U SRCU: Misteriozna smrt potresla Balkan!
Foto: Profimedia

ŠOK U HRVATSKOJ

MIROSLAV JE PRONAĐEN U PEĆINI S NOŽEM U SRCU: Misteriozna smrt potresla Balkan!

Policija je dobila poziv petnaestak minuta posle ponoći
Objavljeno: 15:13h

Splitska policija odmah je privela putnike sa broda Domino i prvo se sumnjalo na ubistvo. Frolec i Kožnar nisu prošli ni poligrafsko testiranje, a kako stoji u preglednom radu objavljenom u "Croatian Medical Journal", dvojac je reagovao na reči "nož" i "krv", ali kasnijom istragom je utvrđeno da oni nisu imali nikakve veze sa smrću nesretnog Kukliša.

Autori spomenutog rada, Nadan Petri, Marija Definis-Gojanović i Dejan Andrić uvereni su da je Kukliš sam sebi zario nož u prsa i tako počinio samoubistvo. U poslednjim trenucima očaja uzeo je sopstveni život kako bi izbegao strahotu smrti gušenja pod desetinama metara mora.

Ovakav tok događaja kao najverovatniji. Kukliš je ušao u more i neometano zaronio do maksimalne dubine pećine. Gotovo odmah je počeo s izronom, ali je pogrešio izlaz. Naime, pećina ima dva kraka i izlaz iz dubljeg dela je lako promašiti. Završio je u plićem delu špilje i, kako instrumenti pokazuju, uspeo je da izroni do 35 metara dubine i potpuno se izgubio.

foto: Fonet

Osim toga, tvrde autori, Marić je takođe ostao bez kiseonika i utopio se, a Majić je kasnije pričao da se i on bio izgubio te da je u zadnji tren uspeo da izbegne istu sudbinu.

Više od pola sata je Kukliš pokušavao da pronađe izlaz, ali bezuspešno. Instrumenti su pokazali i pet minuta relativno stabilne dubine i pretpostavlja se da je pokušavao udahnuti mehuriće vazduha sa krova dubljeg dela pećine. Instrumenti su zabeležili relativno ravan pad na dno i autori rada veruju da je u tom trenutku Kukliš počinio samoubistvo i pao u nesvest. Kako je on gubio svest, tako je padao na dno. Pećina Poganica uzela je tri života.

(Espreso.co.rs / Ekspress.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.