MIROSLAV JE PRONAĐEN U PEĆINI S NOŽEM U SRCU: Misteriozna smrt potresla Balkan!
Foto: Profimedia

ŠOK U HRVATSKOJ

MIROSLAV JE PRONAĐEN U PEĆINI S NOŽEM U SRCU: Misteriozna smrt potresla Balkan!

Policija je dobila poziv petnaestak minuta posle ponoći
Objavljeno: 15:13h

Petneaest minuta posle ponoći policija u Splitu dobila je poziv sa Šolte. Obavestili su ih da se 31 - godišnji Čeh Miroslav Kukliš još uvek nije vratio sa ronjenja započetog tri sata ranije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ronio je u u podvodnoj pećini u zalivu Poganica. Na brodu su bila i dvojica njegovih poznanika, kao i kapetan broda Domino, ali on je u to vreme spavao u kabini. Samo jedna osoba bila je profesionalni ronilac. Kukliševi prijatelji Danijel Frolec i Ivo Kožnar su zaronili negde u blizini i to samo petnaestak minuta ranije. Kukliš se u poslednji trenutak odlučio da će i on zaroniti.

Frolec i Kožnar vratili su se na brod oko 22:30 i nekoliko minuta kasnije su se vratili u more kako bi potražili nestalog prijatelja. Dvadesetak minuta pre ponoći vratili su se praznih ruku i tada su odlučili da zovu policiju, koja je tek sledećeg jutra krenula u potragu za telom nestalog Kukliša, jer je svima bilo jasno da se utopio.

Imao je dovoljno kiseonika za sat - dva vremena u normalnim okolnostima, zavisno od brzine metabolizma.

Pre 15 godina rano ujutro su se policajci Oliver Marić (25) i Bernard Majić (27) spustili se u pećinu duboku šezdesetak metara. Marića je zatekla ista sudbina i on se utopio, a Majić je u poslednji trenutak izbegao utapljanje.

Marićevo mrtvo telo pronađeno je jednom delu pećine na dubini od 24 metra, a Kukliš je pronađen u drugom delu na 54 metra dubine. Pronađen je kako leži na leđima, ronilačka maska i regulator disanja nađeni su kraj njega.

foto: Fonet

U blizini je pronađena i ispražnjena baterijska lampa, a u njegovim prsima pronađen je zaboden nož.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.