"BRATE MOJ, PROKLET JE SVAKI DAN...": Srušena kuća masovnog ubice sa Cetinja, reči oca žrtava PARAJU DUŠU!
Foto: Privatna arhiva

NEOPISIVA TUGA

"BRATE MOJ, PROKLET JE SVAKI DAN...": Srušena kuća masovnog ubice sa Cetinja, reči oca žrtava PARAJU DUŠU!

Masakr se desio 12. avgusta 2022. godine

Objavljeno:

Povodom rušenja kuće masovnog ubice Vuka Borilovića, koji je u nezapamćenom masakru na Cetinju, između ostalih, života lišio Natašu, Marka i Mašana Martinovića, oglasio se i Miloš Martinović, suprug i otac.

"Moja Najo, moj Mašane, moj Marko, ja vam neću više čestitati Novu godinu, falite mi da znate, ali samo da možete kako da vidite kako je prokletu kuću tata rušio i gde se vaša majka borila da vas spasi. Ali čekajući na prijatelje lažne, samo na rečima su prijatelji, ja sam uspeo sam. Tako, sreće moje, makar sam neki delić učinio za vas. Volim vas i boriću se da sve što sam rekao ispunim", napisao je Martinović na svom Fejsbuk profilu.

Osim porodice, njemu su ubijeni i dobri prijatelji, ali i kum Milan Mitrović koji je pokušavao da spasi svoju kumu i njihovu decu.

"Brate moj, proklet je svaki dan, a ne godina. Neću ni tebi čestitati samo mogu reći poslao sam te tamo, a ti kao uvek što si bio za njih, pazi ih", napisao je Miloš uz Milanovu fotografiju.

Podsetimo, Vuk Borilović (35) kobnog 12. avgusta sad već pretprošle, 2022. godine, počinio je masakr, kada je nakon što se navodno, vratio iz crkve, uzeo pušku i počeo svojoj krvavi pir. Tada je ubijeno njih deset, a ranjeno šest osoba.

Masovni ubica je lišen života posle zločina, nakon što ga je lokalna policija opkolila i pogodila sa pet hitaca.

Bonus video:

06:02

GRUPA SRBA IZBEGLA MASAKR ZBOG STAROG SRPSKOG OBIČAJA?! Turistički vodič otkriva ŠTA JE SPASLO NAŠE LJUDE na festivalu smrti!

(Espreso/ Telegraf/ E.T./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.